RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Nu vă debranşaţi fără acordul RAGCL, dacă aveţi acest lucru în plan. Iată ce puteţi păţi!

Conducerea RAGCL Paşcani a luat o decizie acum la început de sezon cald, prin care doreşte să pună capăt debranşărilor neautorizate. Şefii instituţiei vor păstra sub presiune instalaţiile prin care este furnizat agentul termic, astfel că orice intervenţie ilegală poate produce avarii şi inundaţii.

Sorin Năcuţă, directorul tehnic al RAGCL, a susţinut că decizia a fost luată după ce foarte mulţi cetăţeni s-au plâns de faptul că vecinii lor s-au debranşat ilegal, instalaţiile au suferit modificări.

“Instalaţiile de încălzire vor rămâne sub presiune în întreg sezonul cald, deoarece aşa este mai bine, şi vrem să prevenim intervenţiile neautorizate. Rugăm locatarii să nu intervină neautorizat întrucât pot produce avarii şi inundaţii în apartament. Dacă au defecţiuni sau solicită debranşarea pot depune o cerere la secretariatul instituţiei. Dacă vor îndeplini condiţiile debranşării, noi vom da curs solicitării, ne-a declarat Sorin Năcuţă, directorul tehnic al RAGCL. 

  

Cei care doresc să renunţe la serviciile operatorului local trebuie să îndeplinească mai multe condiţii. Apartamentul în care locuiesc nu trebuie să facă parte din cele din zonă protejată SACET, proprietarul trebuie să obţină acordul vecinilor, de la Asociaţia de Proprietari sau Locatari, să achite debitele la zi şi o taxă de debranşare, şi să semneze un angajament de plată  a cotei comune. Debranşarea se face doar prin operatorul prin care se furnizează serviciul, doar în sezonul cald.

Precizăm faptul că în ultimii ani conducerea unităţii s-a confruntat cu multe cereri de rebranşare la sistemul public, după ce preţul gazelor a crescut.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un val de aer rece lovește România: Temperaturile scad dramatic și încep ninsorile

Redacția

Prefectul va merge la Paşcani pentru primele audienţe în teritoriu

Redacția

Parcul industrial ce va fi construit la Pașcani are susținerea Consiliului Județean Iași

Răzvan Grecu
Încarcă...