NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Pășcănenii sunt așteptați la ștrandul municipal să descopere beneficiile înotului

Înotul este o activitate benefică atât pentru copii cât și pentru părinți. Pășcănenii care doresc să-și învingă frica de apă sunt așteptați la Ștrandul Municipal .

12 copii s-au înscris până acum, iar costul unei ședințe este de 25 de lei.

“Asociația Sportivă Miron Costin continuă și anul acesta cursurile de înot. Ne propunem să avem cât mai mulți copii. Am plecat cu o grupă de 6 copii, însă pe parcurs au mai venit și  ne așteptăm să mai vină. Cursurile se desfășoară în general spre sfârșitul programului, când ștrandul este mai liber, după 16.30”, ne-a declarat Mihai Bănilă, profesor și instructor cu atestat în natație.

Înotul este singurul sport pe care  copiii îl pot practica din primele luni de viață  stimulând pofta de mâncare, oferindu-le un  somn odihnitor și făcându-i mai rezistenți  și mai flexibili.

“Înotul este o activitate care îți va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice până la cele mentale și sociale. Înotul îți oferă un excelent antrenament cardiovascular și de asemenea îți tonifică musculatura, te ajută să slăbești și îți fortifică plămânii. Dacă vei înțelege cu adevărat beneficiile înotului și îl vei practica, îți vei imbunătăți cu adevărat viața. Înotul este o opțiune excelentă pentru a face mișcare în orice perioadă a anului, dar este o activitate mai populară mai ales pe timpul verii, când se poate practica în bazine descoperite sau chiar la mare”, recomandă medicii.

Prețul unui bilet de intrare la Ștrandul Municipal este de de 10 lei pentru adulți, tinerii cu vârsta între 7 și 18 ani – 5 lei, în timp ce copiii sub 7 ani, cei instituționalizați, veteranii de război și persoanele cu handicap au acces gratuit. Dacă doriți să optați pentru un abonament pentru adulți acesta costă 50 de lei pentru 10 zile, iar tinerii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani vor achita 25 lei.  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Profesorii ieșeni ies în stradă: protest al sindicatului USLIP în fața Prefecturii

Redacția

Proiect european îndrăzneț la Colegiul Tehnic C.F. “Unirea”, pentru modernizarea instituției

Redacția

Cinci candidaţi n-au mai ajuns la examenul pentru directori

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site