RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii s-au distrat pe cinste în seara maraton de muzică și stand up comedy

Divertisment cum rar întâlnești în municipiul nostru. De acest lucru s-au bucurat pășcănenii vineri seara în Pub La Castani. În premieră pentru Pașcani, a avut loc un spectacol maraton de muzică și stand up comedy. Protagoniștii indeditului show au fost Bobi Dumitraș, trupa Aproape Unplugged, dar și cei care au ieșit din monotonia zilnică și au ales să petreacă seara în oraș.

 

Bobi Dumitraș a fost primul care a intrat în scenă. De această dată în postura de comedian, a interacționat cu publicul și a spus glume care i-au făcut pe oameni să râdă cu gura până la urechi.

  

Pe Bobi Dumitraș îl ştim din cântecele şi concertele trupei Fără Zahăr şi din spectacolele de stand-up comedy în care expune publicului micile aspecte din viaţa românului despre care încă mai avem puterea să râdem cu poftă. Umor neaoş moldovenesc, pe care artistul l-a împletit într-un ghem de glume numit Comedie din Chicioare.

Ulterior, pe scenă a urcat trupa Aproape Unplugged, trupă ce a concertat la Gala Actualitatea TV din acest an. Băieții au întreținut atmosfera puțin peste miezul nopții.

Aproape Unplugged este poate singura trupa al carei nume a existat, bine legat de nucleul grupului, inca dinainte ca membrii sai s-o boteze. Vlad, Gilly si Lucian sint trei baieti care au inceput sa cinte impreuna, desi nici nu se cunosteau cu totii înainte de inceputul din 2010.

Related posts

De ce întârzie demararea lucrărilor de construire a unui bazin de înot la Pașcani

Răzvan Grecu

Exclusiv: Judecătorii ieșeni au decis că redevența datorată de ApaVital trebuie să acopere rata anuală a împrumutului BEI (DOC)

Răzvan Grecu

Apa oprită în zona deal, în intervalul estimat 14.00-14.30

Ema Roman
Încarcă...