RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii întreabă, autoritățile răspund: Ioan Prisecaru explică de ce nu funcționează în parametri normali cișmelele din Pașcani

Ioan Prisecaru, directorul Prest Serv Apa S.A., a explicat astăzi de ce nu funcționează normal cișmelele din Pașcani. Acesta a răspuns unei probleme ridicate de un cititor al saitului de știri NewsPascani.com care s-a plâns că în Pașcani la această oră numai funcționează nici o cișmea.

Directorul Prest Serv Apă SA a susținut în fața reporterilor că din 4 cișmele funcționează 3, una fiind oprită. Vina pentru deteriorarea acestora aparține cetățenilor care le vandalizează. Tot Prisecaru a mai susținut că acum trecătorii care vor să bea apă trebuie să folosească robinetul de la baza lor deoarece cele din partea superioară au fost furate.

”Din patru cișmele trei sunt în stare de funcționare. Cea de la Poștă am închis-o deoarece cetățenii nu închideau robinetul la ea și apa curgea în voie. Am găsit un alt amplasament pentru ea, dar aștept să vină domnul primar din concediu să-și dea acordul”, a declarat Ioan Prisecaru directorul Prest Serv Apa SA.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Consilierul PSD Vasile Pleșca a demisionat dupa ce a votat împotriva ApaVital

Marius Parteni

Administrator de pompe funebre acuzat că îmbălsămează morții la parterul unui bloc locuit (VIDEO)

Teona Gherasim

Stare de urgență în Italia din cauza creşterii afluxului de migranți

Redacția
Încarcă...