NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Planul de pietruire a străzilor din cartierele și suburbiile din Pașcani

Străzile fără asfalt din cartierele și suburbiile municipiului vor fi plombate etapizat în acest an. Vor fi acțiuni de balastare și compactare, iar acolo unde va fi posibil vor fi realizate și șanturi pentru scurgerea apei.

Viceprimarul Cristian Rățoi a anunțat în conferința de presă de la Primărie, că toate străzile cu probleme sunt cunoscute și se va interveni de îndată ce timpul va permite aceste lucrări.

„Știu că sunt foarte multe solicitări. Noi lucrăm la un plan, așteptăm să fie vremea prielnică. Vrem să facem lucru de calitate”, a precizat Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului.

Priroritate au suburbiile Gâștești și Blăgești, acolo unde în anumite zone sunt drumuri impracticabile. Pentru aceste lucrări reprezentații instituției au anunțat că vor folosi doar piatră concasată.        

  
Advertisements

Related posts

Poliția Rutieră cere Primăriei să realizeze un sens giratoriu în intersecția de la intrarea în Kaufland

Marius Parteni

Calea de acces asfaltată între blocurile B12-B13, zona vale. Refacerea parcării din zona blocurilor F1-F2 și căii de acces dintre blocurile C1, C4 și C4

Marius Parteni

Au fost aleși membrii Consiliului de Administrație de la ApaVital. Vor primi 2.000 de lei lunar pentru a merge la serviciu numai de 5 ori pe an

Redacția
Încarcă...