RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Pasagera unui avion, amenințată cu DEBARCAREA, pentru că nu purta sutien pe sub tricou. „Am fost umilită!”

O pasageră amenințată cu debarcarea dintr-un avion pentru că nu purta sutien sub tricou a denunțat o „umilire” discriminatorie și a solicitat chiar o întâlnire cu șeful companiei aeriene americane DELTA. Incidentul s-a petrecut la sfârșitul lunii ianuarie 2024.

Femeia, de profesie DJ, tocmai urcase la bordul unei aeronave care asigura o legătură de la Salt Lake City la San Francisco.

Însoțitoarea de bord a tras-o de o parte și a avertizat-o că tricoul pe care-l purta lăsa să se „ghicească” forma sânilor.

„Însoțitoarea de bord i-a spus că, atunci când pasagerii poartă haine vulgare, politica oficială a Delta este să-i dea jos din avion”, a declarat avocata femeii, Gloria Allred.

  

Ea denunță un comportament discriminatoriu față de clienta sa. Femeia de 38 de ani a fost nevoită să se acopere cu haina, pentru a nu fi dată jos din avion.

„Am fost luată în colimatoriu și umilită”, a susținut DJ-ița, spunând că însoțitoarea de bord a scos-o din avion de față cu ceilalți pasageri.

Compania DELTA i-a prezentat scuze femeii

„Neputința este mai dureroasă ca umilirea”, a recunoscut tânăra.

Pasagera nu a depus plângere, dar a cerut explicații de la patronul DELTA.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Despăgubire record, după un accident produs de un român în Franța. De ce a avut de plătit bărbatul peste 5 milioane de euro

Redacția

Un cuplu din Statele Unite a descoperit o pungă de cartofi prăjiți de la McDonald’s din anii ’50 în timp ce își renova casa. În ce stare se aflau cartofii

Redacția

Un cadou a explodat în sediul Poliției din Varșovia. Pachetul fusese primit de un comandant polonez, în timpul unei vizite în Ucraina

Redacția
Încarcă...