NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Parcul din zona Pieței Deal există doar pe hârtie

Parcurile de joacă ne duc pe toți cu gândul că am vrea să existcât mai multe astfel de locuri în municipiul nostru.

 

În spiritul acesta, administrația locală ne-a dat de înțeles cu exact două luni în urmă că respectă dorința pășcănenilor de a avea mai multe spații de joacă, de aceea, pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, din data de 31 mai, a fost discutat un proiect al cărui scop era amenajarea unui parc de joacă în apropierea Pieței din Deal.

Vorbim despre o suprafață de 1.092 de mp, situată în spatele laboratorului de analize „Interdentis”, despre care purtătorul de cuvânt, Paul Apostol, declara la vremea aceea că 624 de mp va fi spațiu de joacă amenajat, iar restul suprafeței va rămâne spațiu verde.

Cu toate acestea, acest proiect a rămas numai la stadiul teoretic, deoarece Primăria nu a întreprins nici un demers concret de atunci și până acum în ceea ce privește suprafața în cauză. Singurele schimbări în zonă sunt urzicile și firele de iarbă, care au mai crescut în aceste două luni, ajungând să măsoare jumătate de metru. 

 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Circulația autoturismelor închisă pe strada Unirii, timp de două zile. Traficul rutier deviat pe strada Abator

Marius Parteni

Primăria a dat tichete de sărbători cu poza lui Crăciunescu și Ioniță. Replica lui Zanet: ”Au primit doar angajații Primăriei acele tichete. Dacă ați aflat, înseamnă că sunt binevoitori care v-au spus”

Marius Parteni

Primăria a închis comunicarea cu cetăţenii pe forumul instituţiei

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site