RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Administratorul unei pensiuni din zona Vatra cere montarea unor parapeți de protecție

Membrii comisiei de organizare a circulației rutiere din cadrul Primăriei Pașcani s-au întrunit astăzi pentru a discuta problemele sesizate de cetățeni și administratorii unor societăți. Printre acestea s-a numărat și una venită din partea managerului unei pensiuni și spălătorii auto.

 

  

Mihai Amariței a solicitat membrilor comisiei ca pe marginea trotuarului de pe strada Gării să fie montați parapeți, după ce proprietatea sa a fost afectată de mai multe evenimente în care au fost implicate autocamioane.

“Intersecția respectivă este foarte mare. Oricând există riscul producerii unui eveniment precum cel de acum câteva luni. Acești parapeți ar asigura semnalizarea intersecției. Poate așa nu vom mai avea asemenea accidente”, a spus administratorul pensiunii.

Șeful Poliției Rutiere Pașcani, comisarul Daniel Vîrlan, a subliniat că mai utili ar fi montarea unor parapeți din beton, pentru a fi protejată proprietatea administratorului pensiunii.

În cele din urmă, conform precizărilor făcute de viceprimarul Gabriela Nedelcu, săptămâna viitoare vor fi montați parapeții pe trotuarul din lateralul pensiunii, iar dacă va fi cazul se va recurge la o altă măsură.

Precizăm faptul că proprietatea celui care a solicitat montarea acelor parapeți a avut de suferit ca urmare a unor evenimente rutiere. În ultimul dintre acestea, șoferul unui camion, ce transporta fier vechi, a distrus gardul pensiunii.

Related posts

Grupul de Inițiativă Locală răspunde șicanelor ApaVital cu un nou miting de protest

Răzvan Grecu

După viituri vin și banii. Se asfaltează 13 km de drum local în comuna Cristești

Redacția

Construirea noului cimitir la Pașcani, anevoioasă din motive birocratice

Ema Roman
Încarcă...