NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Tătăruși: Au început lucrările de reabilitare și modernizare a tronsonului de drum Mătioaia- Homița- Moțca

Lucrările de reabilitare a tronsonului de drum comunal Mătioaia- Homița- Moțca  au început de astăzi, miercuri, 31 iulie. Acestea vor costa aproximativ 3 milioane de lei şi vor fi terminate într-un an de zile.Odată cu reabilitarea sectorului de drum de 2,2 km va fi creată o rută de acces modernă către drumul național ce face legătura între Pașcani și Moțca. Societatea Eky Sam din Tg. Frumos este cea care a câștigat licitația.

„De astăzi au început lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundațiile din 2010. Este un proiect european pe măsura 322 D finanțat în totalitate de la Uniunea Europeană.  Este un proiect complex și complet, pentru că vor fi 2,2 km de asfalt, rigolele și acostamentele vor fi betonate, podețele cetățenilor vor fi construite din nou și se va derula pe perioada a 12 luni.  Porțiunea de drum ce va fi modernizată și asfaltată va pleca din Tătăruși, va tranzita satul Homița și se va intersecta cu drumul național în apropiere de Codrii Pașcanilor”, ne-a declarat Costel Iosub, primar comuna Tătăruși.

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Aleșii din Lespezi au depus astăzi jurământul! Doi dintre consilieri vor fi validați, la următoarea ședință (VIDEO)

Marius Parteni

Taxele si impozitele din comuna Valea Seaca raman neschimbate

Redacția

”Micul Hagi” din Ruginoasa a impresionat la Academia „Regelui”: „Este un jucător foarte tehnic, inteligent! Un foarte bun pasator”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site