RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Papa Francisc: „Chiar și în Colegiul Cardinalilor există niște antivacciniști și unul dintre aceștia, bietul om, este internat cu coronavirus. Ironia vieții”

Papa Francisc a vorbit într-un interviu acordat ziariștilor care l-au însoțit în ultimul zbor al unui Papă cu Alitalia despre pandemie, vaccinuri, dar și despre viitorul Uniunii Europene.

Papa s-a aflat într-o vizită în Ungaria și Slovacia și la întoarcerea la Roma a vorbit în avion cu ziariștii despre pentru importanța vaccinări, povestind că există oameni care nu cred în acesta chiar și în Vatican. „Este un pic ciudat, pentru că omenirea, în istorie, a fost prietenă cu vaccinurile. În copilărie am făcut vaccin împotriva rujeolei, poliomielitei și nimeni nu a spus nimic… Poate că această virulență se datorează incertitudinii, nu doar pandemiei. Există diversitatea vaccinurilor și, de asemenea, faima unor vaccinuri că sunt puțin mai mult decât apă distilată și acest lucru a creat frică, unii spun că odată cu vaccinul intră și virusul în corp sau că vaccinurile nu sunt testate suficient … Chiar și în Colegiul Cardinalilor există niște antivacciniști și unul dintre aceștia, bietul om, este internat cu coronavirus. Ironia vieții. Le este frică, este necesar să se clarifice cu calm. În Vatican toți sunt vaccinați, cu excepția unui grup mic pe care încă studiem cum să-l ajutăm”, a transmis Papa Francisc, citat de Corriere della Sera.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cum alegem cea mai buna mobila pentru sufragerie

Redacția

Dominic Fritz, după ce manelistul Jador s-a supărat că n-a fost lăsat să concerteze pe scena Filarmonicii: „Şi eu îmi doresc să joc pe Arena Naţională, dar nu înseamnă că încep să vând bilete”

Redacția

ISMB: o grupă de grădiniță trece online după un singur caz de Covid confirmat, pentru că toți colegii de grupă sunt considerați contacți direcți și sunt carantinați

Redacția
Încarcă...