RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pânzaru agită personalul Spitalului Municipal. Spune că nu i-a fost aprobată demisia, dar trebuie să numească o nouă conducere până pe 16 octombrie

Managerul demisionar al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani dă dureri de cap angajaților unității medicale. La raportul de gardă din această dimineață, Costică Pânzaru le-a transmis participanților că demisia nu i-a fost acceptată și că va rămâne la conducerea unității.

 

  

Informația care a circulat destul de repede în rândul angajaților, a ajuns și la reporterii NewsPascani.com. Costică Pâzaru a fost contactat pentru un punct de vedere pe acest subiect, iar răspunsul a fost unul care la prima vedere te face să crezi că așa vor sta lucrurile.

“Deocamdată nu este nimeni care să fie pregătit să conducă spitalul. Este o echipă tânără care să-l preia, doctorul Bechir, doctorița Pădurariu, cea de la Îngrijiri Paliative și directorul financiar. Mi-am depus demisia cu 1 octombrie, dar nu mi s-a aprobat de către cei de la Primărie. Este o hârtie eliberată de ei, prin care sunt în funcție până pe 16 octombrie. Până la acea dată trebuie să transmit municipalității o altă echipă care poate să conducă spitalul. Eu am un contract de mandat până în 2020”, ne-a declarat dr.Costică Pânzaru.

Întrebat dacă numele său se va regăsi pe lista cu propuneri pentru viitoarea conducere a unității, acesta a spus:“O să vedem”, a concluzionat managerul demisionar.     

Conform legii, managerul demisionar nu poate numi o echipă de conducere. Atributul este al primarului Dumitru Pantazi, iar de pe data de 16 octombrie Spitalul Municipal de Urgență Pașcani va avea o nouă conducere interimară.

Directorul general interimar, directorul medical vor fi numiți prin dispoziție de primarul Pantazi. Șefii Primăriei nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere.     

Related posts

Canicula îi bagă în spital pe pășcăneni

Irina Gherasim

0,61 incidența covid la Pașcani. Toate paturile ATI ocupate. 152 cazuri în județ

Oana Cordoneanu

Explicaţii pentru scumpirea „pe nevăzute“ a medicamentelor. Bolnavii sunt disperați

Redacția
Încarcă...