NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pantazi impune de la sine putere un nou Consiliu de Administrație la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani!

Noi numiri cu cântec la nivelul Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Pașcani. În loc ca pe posturile care ar trebui să revină membrilor Consiliului Local, să fie nominalizate persoane care reprezintă instituția, primarul municipiului continuă să propună persoane din exteriorul instituției.


Pentu ședința din data de 30 iunie, aleșii locali au pe masă un proiect de hotărâre care are legătură cu noua structură de conducere a Consiliului de Administrație. În proiectul inițiat sunt deja trecute numele celor care urmează să facă parte. Este vorba despre econimista Petronela Boștoacă și doctorul Laura Munteanu din partea DSP Iași, Gheorghe Vârlan și Angelica Labonțu reprezentant al Consiliului Local și Irina Jitaru din partea primarului municipiului Pașcani. Aceasta din urmă este și președinta Consiliului de Administrație.


După cum se poate observa, nominalizările vin direct din partea inițiatorilor proiectului, deși persoanele care ar urma să repezinte Consiliul Local ar trebui stabilite de către consilieri. Totul vine după discuțiile din ultimii doi ani de zile, în care aleșii pășcănenilor (consilierii locali) au cerut să aibă reprezentanți în această structură, măcar ca și supervizori, cu scopul de a fi mult mai transparentă și cunoscută activitatea. Multe din problemele cu care unitatea medicală s-a confruntat, nu erau cunoscute de consilierii locali.


În același proiect de hotărâre sunt trecuți și suplianții celor propuși. Vorbim de doctorița Elena Duca și economista Georgeta Popovici din partea DSP Iași, Dondaș Adriana și Mihaela Bunduc din partea Consiliului Local, respectiv aparatul de specialitate al primarului. Consilierii trebuie să desemneze o pesoană care îi va reprezeta pe lista suplianților.
Din acest consiliu nu mai face parte Liviu Stafie, fostul șef al DSP Iași.

loading...
Advertisements

Related posts

Medic specializat în Ebola și HIV: Nu există niciun motiv ca virusul să dispară brusc

Redacția

Epidemie de scarlatină la o şcoală orăşenească. Părinții reclamă mizeria din clase

Redacția

Româncă din Italia, diagnosticată cu noul coronavirus

Redacția
Încarcă...