NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Organigrama EcoServ SRL, din nou pe masa Consiliului Local Pașcani. 5 posturi tăiate în câteva zile!

Consilierii locali vor discuta săptămâna viitoare organigrama societății EcoServ SRL. Numărul posturilor propuse acum spre aprobare este 62, cu cinci mai puține față de proiectul discutat în ședința din 19 iunie 2020.

Proiectul a fost atunci retras de pe ordinea de zi de către primarul Dumitru Pantazi. Edilul local nu a explicat motivele, dar după forma prezentată pentru ședința din 30 iunie 2020, nu sunt modificări majore.

”Da, vreau să retrag de pe  ordinea de zi proiectul cu numărul 6, privind organigrama și statutul de funcții la CLP Ecoserv SRL”, a anunțat primarul Dumitru Pantazi.

Consilierul Vasile Haldan (PSD) a spus încă din timpul ședinței comisiei economice că nu este de acord cu proiectul, din cauza faptului că sunt prea mulți administratori.

”Nu sunt de acord cu proiectul. Avem cinci administratori, iar dacă este să vorbim despre măturători, sunt 22. Trebuie regândit”,  a spus Vasile Haldan.

Proiectul propus pentru ședința de la finalul acestei luni indică faptul că vor fi 62 de posturi. Din acestea, 35 de persoane personal productiv, 20 de salubrizori, 3 angajați la Dezinfecție – Dezinsecție și Deratizare, câte doi șoferi și  tractoriști la măturat mecanizat și 8 șoferi la Transportul Public Local.

Sunt 7 angajați ca personal neproductiv, din care trei agenți de pază, unul angajat curățenie, doi mecanici auto și un sudor. EcoServ SRL are 20 de persoane TESA, din care 3 cu timp parțial de 4 ore/zi, 5 cu timp parțial de 2 ore/zi și un inginer șef productiv.

În ceea ce privește numărul membrilor din Consiliul de Administrație, acesta rămâne nemodificat. Frica reprezentanților societății este aceea că cei cărora le-ar fi suspendate contractele de mandat, s-ar putea îndrepta juridic împotriva unității.  

loading...
Advertisements

Related posts

Nu se oprește gazul, dar regia are nevoie de bani să plătească facturile. Primarul a discutat cu furnizorul de gaz, dar nu sunt cunoscute detaliile

Marius Parteni

„Hingherii” au demarat acţiunea de prindere a câinilor de pe străzile Paşcaniului

Ema Roman

Prefectura Iași avertizează primăriile din județ asupra măsurilor preventive privind inundațiile produse de topirea zăpezii

Redacția
Încarcă...