NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Pantaze a câştigat „Românii au talent“

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a fost desemnată câştigătoarea celui de-al nouălea sezon „Românii au talent“, fiind primul concurent pentru care Mihai Petre a apăsat Golden Buzz-ul după ce a lipsit câteva sezoane din show-ul de la Pro TV.

Ana Maria Pantaze a câştigat marele premiu de 120.000 de euro de la „Românii au talent“, în finala celui de-al nouălea sezon, de vineri, 31 mai.    Concurenta, în vârstă de 38 de ani, care l-a făcut pe Mihai Petre să apese Golden Buzz-ul, a fost şi de această dată preferata telespectatorilor, care i-au oferit cele mai multe voturi. Ana Maria a interpretat în finala show-ului de la Pro TV piesa „Purple Rain“.  

„Vreau să mulţumesc tuturor că au avut încredere în mine, sunt foarte emoţionată, nu mă pricep la discursuri. Vă mulţumesc foarte mult, mulţumesc şi juriului că a avut încredere în mine“, a declarat concurenta.

{youtube}nrrBQYNKCIM{/youtube}

„Sunt atât de încântat pentru că ea este numărul special pentru mine, este pentru prima dată când am apăsat Golden Buzz-ul şi am făcut-o atât de cinstit, pentru că am simţit că numărul şi ea reprezintă ideea pentru care a fost creat acest show. Ce o scoate pe ea din mulţime este faptul că e un număr simplu, a venit pe scenă pentru că are o pasiune, nu e antrenată. Cred că e reţeta câştigătoare, cred că vreau să văd din ce în ce mai mulţi oameni care ne demonstrează că dacă au un vis, deşi pare imposibil, el poate fi realizat. Ea ajută la construirea unei lumi mai bune şi care să inspire“, a spus Marius Petre. 

„Mihai Petre este de vină, el mi-a dat Golden Buzz-ul“, a glumit câştigătoarea „Românii au talent“, care are o poveste de viaţă demnă de un roman. 

„Nu e meritul meu, e doar al ei. Mă bucur că a câştigat, sper să continue şi să aibă mult mai mult curaj, am simţit-o extrem de emoţionată în seara asta. A fost o finală foarte grea. Sunt şi bucuros, şi trist, dar emoţiile astea ne fac oameni. Ea îi va inspira pe cei de acasă să se exprime liber, să cânte, să danseze şi le va da speranţa că visele se pot împlini“, a declarat Mihai Petre în culise.

Sursa Adevărul

loading...
Advertisements

Related posts

Cum să iți menții o stare bună de sănătate în 3 pași simpli

Redacția

Povestea Rodicăi Paléologue, fotomodelul român care a cucerit lumea modei pariziene la 60 de ani

Redacția

Drumul unei eleve din Pașcani spre arta muzicii: ”Pentru mine muzica nu înseamnă ceva anume, nu are o definiție, face parte din mine și îmi curge prin vene” (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site