RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban spune că declarația lui Iohannis de susținere a lui Cîțu e o manevră a echipei premierului: Arată o intenție propagandistică

​​Ludovic Orban susține că tabăra lui Florin Cîțu a lansat pe piață informația că președintele Klaus Iohannis îl susține pe premier, comentând că declarația șefului statului a fost făcută într-o întâlnire informală cu ziariștii care nu și-ar fi permis să o transmită mai departe.

„Mi se pare cusut cu ață albă cum a fost prezentat. A fost o întâlnire informală. Cineva a vrut să transmită presei această informație și nu cred că cineva din presă. Eu cred că e un document făcut din echipa lui Cîțu care a dat presei aceste informații din întâlnirea informală cu președintele.

Nu pot să cred că președintele României se pronunță în favoarea unui candidat. Modul cum e ticluită această informație arată intentia propagandistică”, a spus Ludovic Orban la Europa FM.

Întrbat despre criticile președintelui potrivit cărora nu înțelege cum acționează șeful PNL, și în acest caz Ludovic Orban s-a arătat sceptic.

  

„Să spui că nu înțelegi reacțiile lui Ludovic? Ce, e anormal să susții PNL., e anormal să iei poziție față de deciziile unilaterale ale premierului, e anormal să respecți constituția?”, a comentat Orban.

„Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Secretar de stat, colonel în rezervă, propus pentru şefia Gărzii Naţionale de Mediu

Redacția

Mitropolia se judecă cu un răspopit: nu îl poate scoate afară din biserică

Redacția

Restricții de circulaţie pe Valea Prahovei, se mențin și în weekend /  Se lucrează la pasajul peste calea ferată de la ieşirea din Predeal, spre Bucureşti

Redacția
Încarcă...