NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban spune că declarația lui Iohannis de susținere a lui Cîțu e o manevră a echipei premierului: Arată o intenție propagandistică

​​Ludovic Orban susține că tabăra lui Florin Cîțu a lansat pe piață informația că președintele Klaus Iohannis îl susține pe premier, comentând că declarația șefului statului a fost făcută într-o întâlnire informală cu ziariștii care nu și-ar fi permis să o transmită mai departe.

„Mi se pare cusut cu ață albă cum a fost prezentat. A fost o întâlnire informală. Cineva a vrut să transmită presei această informație și nu cred că cineva din presă. Eu cred că e un document făcut din echipa lui Cîțu care a dat presei aceste informații din întâlnirea informală cu președintele.

Nu pot să cred că președintele României se pronunță în favoarea unui candidat. Modul cum e ticluită această informație arată intentia propagandistică”, a spus Ludovic Orban la Europa FM.

Întrbat despre criticile președintelui potrivit cărora nu înțelege cum acționează șeful PNL, și în acest caz Ludovic Orban s-a arătat sceptic.

  

„Să spui că nu înțelegi reacțiile lui Ludovic? Ce, e anormal să susții PNL., e anormal să iei poziție față de deciziile unilaterale ale premierului, e anormal să respecți constituția?”, a comentat Orban.

„Florin Cîţu nu are motive să demisioneze sau să fie demis”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Festivalului Internaţional „George Enescu” începe sâmbătă la Sala Palatului din Bucureşti. Spectacole dedicate marelui muzician au fost programate în mai multe oraşe din ţară

Redacția

Avertismentul lui Raed Arafat: „Încă nu am ajuns la vârful pandemiei!“

Redacția

Cel mai mare contract de finanțare din sectorul de apă a fost semnat sâmbătă la Constanța

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site