NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Opinia liderilor PSD Pașcani despre rezultatul obținut de Victor Ponta pe municipiu și Colegiul 5 (VIDEO)

Social-democrații pășcăneni s-au declarat extrem de mulțumiți de rezultatul înregistrat pe municipiu de candidatul Victor Viorel Ponta.

Invizibili în campania electorală, cu excepția lui Bogdan Alexa care a fost prezent în emisiunile de dezbatere electorală, liderii PSD Pașcani au ieșit astăzi în fața ziariștilor pentru a vorbi de rezultatele care ar confirma trendul formațiunii la nivel local.

Primarul Dumitru Pantazi, președintele PSD, deputatul Neculai Rățoi, Bogdan Alexa, Vasile Axinte și Gică Zanet au fost cei care au luat loc în prezidiu pentru a prezenta rezultatul votului înregistrat după scrutinul din 2 noiembrie 2014.       

  

Pantazi a făcut o comparație cu alegerile prezidențiale din anul 2009, atunci când Mircea Geoană a obținut în primul tur un procent de 37,7%, față de 48% cât a luat acum Victor Viorel Ponta.

Deputatul Neculai Rățoi a mulțumit cetățenilor Colegiului 5 Pașcani pentru că s-au prezentat la urne, de la care așteaptă ca la alegerile din 16 noiembrie 2014 să voteze tot cu Ponta. El a trecut în revistă rezultatele înregistrate în comunele din colegiu și a vorbit despre intenția electoratului.

Bogdan Alexa, directorul de campanie al PSD, a declarat în intervenția pe care a avut-o că rezultatul obținut reprezintă o performanță politică a întregii organizații locale și o confirmare a muncii acestora.

Reamintim faptul că Victor Viorel Ponta a fost votat de aproximativ 7.850 de pășcăneni în primul tur al alegerilor. Dorința liderilor locali este aceea ca în turul doi al alegerilor votanții lui Călin Popescu Tăriceanu  să îi dea votul lui Ponta. 

{flv}diverse/conferinta_presa_psd_alegeri{/flv}

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

   

Advertisements

Related posts

Viorica Dăncilă dă târcoale Iașului. Pentru ce va fi luată la rost dacă va ajunge vineri pe aici

Redacția

Deputatul Vasile Axinte este unul dintre inițiatorii proiectului de lege, ce prevede ca Vinerea Mare să fie sărbătoare legală nelucrătoare

Oana Cordoneanu

Pe 7 octombrie ne-am putea prezenta la urne. Ultimul pas pentru referendum

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site