NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Oamenii nimănui. Șapte persoane locuiesc pe străzile din Pașcani la -15 grade C

Temperaturile coborâte din ultimele zile, i-au făcut pe agenții Poliției Locale să ia măsuri în ceea ce privește situația oamenilor străzii de pe raza municipiului.

Astfel, oamenii legii au identificat un total de 7 persoane ce locuiesc pe stradă, în tot felul de locuri improvizate, cele mai multe sub scările unor blocuri sau societăți comerciale. Mai exact, un bărbat a fost găsit locuind sub scările ce se află la capătul gangului din parcarea supermarketului Penny, de pe strada Gării. Acesta se numește Petru Ursu și este din București. La insistențele agenților de poliție, persoana respectivă a părăsit acea locație și s-a deplasat în Gară de unde a luat un tren către casă.

Un alt bărbat a fost identificat în apropiere de Gară, acesta spunând că va sta în sala de așteptare cât este frig.
Mai rămâne problema celor 5 persoane ce locuiesc în locuințele improvizate din spatele Blocului F3, pe strada Ștefan cel Mare, sub scara imobilului. Pe aceștia reporterii noștri i-au găsit tot acolo, zgribulind de frig. Oamenii ne-au declarat că polițiștii locali au trecut pe la ei și i-au avertizat că va veni un val de frig și că ar fi bine să părăsească respectivele locuințe improvizate, însă ei au refuzat pe motiv că nu au unde să meargă pentru că nu îi primește nimeni din cauza lipsei igienei.

Advertisements
  

Șeful Poliției Locale, Vasile Avasiloaie, ne-a declarat că va sesiza Primăria Pașcani, mai exact Serviciul de Asistență Socială, referitor la aceste persoane, pentru a se găsi o soluție măcar provizorie pe perioada frigului .

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Morţii au primit subvenţii de la Direcţia Agricolă la Iaşi

Redacția

Un grajd a ars în totatalitate, după ce un copil de 4 ani s-a jucat cu chibriturile (FOTO – VIDEO)

Oana Cordoneanu

Un pășcănean a anunțat pompierii că i-a murit vecinul în casă, pentru că nu răspundea la ușă

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site