RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

O rusoaică neo-nazistă și-a crescut fiica de 6 ani într-un adăpost fără ferestre, alături de 19 pisici. Femeia a fost condamnată pentru tortură

O rusoaică de 35 de ani cu apucături neo-naziste dintr-o suburbuie a Moscovei a fost condamnată la o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare pentru tortură, după ce și-a ținut fiica în vârstă de 6 ani închisă alături de 19 pisici. Fetița era obligată să împartă cu felinele un imobil insalubru, fără ferestre, precum și mâncarea de animale pe care o aducea un apropiat al mamei ei.

Yurate-Alprika Raine este o fostă escortă de la periferia Moscovei, mamă a două fetițe: una în vârstă de 12 ani, iar alta de 6 ani. Din motive pe care femeia nu a reușit să le explice, aceasta a închis-o pe mezină într-o casă alături de 19 pisici, în timp ce a trăia într-un apartament din Moscova, alături de fiica cea mare, scrie publicația DailyStar.

Yurate-Alprika Raine a declarat anchetatorilor că era „confuză” atunci când a decis să o închidă pe fetița cea mică alături de animale. Ea a apelat la un pensionar, în vârstă de 66 de ani, pe care l-a rugat să îi aducă mâncare fetiței atunci când trecea pe acolo pentru a hrăni pisicile.

Coreea de Nord refuză vaccinurile anti-Covid chinezești: E nevoie mai mare de ele în alte țări, motivează Phenianul Un virus misterios a ucis zeci de copii din nordul Indiei. „Impactul combinat al COVID-19 și al epidemiilor poate duce la consecințe devastatoare pentru populații”

  

01 Sep,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO. Bătaie în parlamentul din Armenia. Deputații s-au lovit cu pumnii și cu picioarele

Redacția

Marea Britanie, la un pas să recunoască statul PALESTINA. Anunțul care pune presiune pe Israel

Redacția

Schimbare de atitudine pentru Ministerul Afacerilor Externe: modificarea tratatelor UE

Redacția
Încarcă...