RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cristian Seidler, USR Plus: Cîțu l-a șantajat pe Stelian Ion că dacă nu dă avizul până la miezul nopții, îl remaniază / “Klaus Iohannis, cum arată România lucrului bine făcut?”

Deputatul USR Cristian Seidler susținepe Facebook că premierul Florin Cîțu ”l-a șantajat pe Stelian Ion acum câteva ore” că dacă nu dă avizul pe ”PNDL 3” până la miezul nopții, îl remaniază. ”Mai apoi s-a răzgândit și l-a remaniat fără să mai aștepte termenul dat de el însuși”, spune Seidler.

Acesta explică că Stelian Ion oricum nu putea da avizul din motive de legalitate.

Deputatul spune că următoarea propunere a USR pentru Ministerul Justiției va fi Stelian Ion ”care și-a făcut treaba, a fost deschis la negociere dar fără să calce pentru principii și legalitate. Mâine, Stelian Ion urma să anunțe candidații pentru funcțiile de procuror-șef la DIICOT și DNA. Ulterior ar fi dus procedura de selecție până la capăt.”

Seidler face apel și la pre

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Institutul „Elie Wiesel”, despre cazul Viktor Orban: Prin cele transmise public unii lideri UDMR par că „toarnă şi gaz pe foc” / Astfel de mesaje pun democraţia în pericol

Redacția

Parlamentarii votează marți modificări la propriul Regulament / Va fi interzis cu bannere în plen și ca aleșii să filmeze cu telefonul prin toată sala / Sancțiuni mai mari și pentru violența verbală

Redacția

O Dacie 1300 cu un milion de kilometri la bord, de vânzare pe un site din Germania/ Cât costă mașina ”de epocă”

Redacția
Încarcă...