RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceriSănătateSocial

O nouă sponsorizare PAKMAYA, la Spitalul Municipal Pașcani (foto)

O nouă sponsorizare PAKMAYA, la Spitalul Municipal Pașcani

Cu ajutorul sponsorizărilor de la PAKMAYA, s-a încheiat o nouă serie de lucrări de renovare și modernizare a Secției Îngrijiri Paliative din Spitalul Municipal Pașcani. S-au renovat complet și dotat cu mobilier special încă 3 saloane și băile aferente, ajungându-se astfel la un total de 6 saloane din această secție aduse la standarde moderne multumită sponsorizării firmei.

Cu o investiție de peste 300.000 lei în acest proiect, am depășit deja pragul de 1.000.000 lei în proiecte de sponzorizare derulate la această unitate medicală. De-a lungul anilor am intervenit în mai multe zone, cu scopul de a asigura necesarul bunei funcţionări a actului medical, în folosul cetăţenilor, prin modernizarea şi dotarea mai multor secţii ale spitalului – Pediatrie, Boli Infecțioase, Psihiatrie, Îngrijiri Paliative.” – au declarat reprezentanții firmei.

Spitalul Municipal Pașcani asigură asistență medicală preventivă, curativă și recuperatorie unui număr de peste 180.000 de oameni.

  

Prin proiectele de sponsorizare derulate an de an, Pakmaya România se implică activ în nevoile comunității locale.

Related posts

Guvernul a aprobat înființarea Registrului Național de Cancer

Redacția

Inimă haină: un câine a fost băgat într-un sac și apoi legat cu sârmă de creanga unui copac la Codrii Pașcanilor! (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Pășcăneanca Dalia Păduraru, premiată pentru excelența în arta culinară – Medalia de bronz la competiția culinară internațională IKA Culinary Olympics alături de colegii de echipă! (foto și video)

Carmen Bălăceanu
Încarcă...