RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

O firmă din Bucureşti va organiza Zilele Municipiului Paşcani! Lista cu artiştii care vor concerta în cele trei zile, rămâne momentan neschimbată! Artiştii locali pentru seara de vineri vor fi aleşi săptămâna viitoare

Schimbări în organizarea Zilelor Municipiului Paşcani din acest an. Firma care se va ocupa de partea tehnică a evenimentului nu va mai fi Axial Music din Bacău, ci SC International Artist Management SRL din Bucureşti.

 

“Ieri, în cadrul şedinţei Comisiei de Organizare a Zilelor Municipiului Paşcani, s-au studiat ofertele primite, în vederea selectării firmei care va organiza acest eveniment. Au fost depuse cinci oferte. În urma studierii acestora, s-a declarat câştigătoare societatea comercială International Artist Management SRL din Bucureşti”, a declarat viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu.

  

Membrii Comisiei de Organizare a evenimentului din perioada 30 iunie – 2 iulie au ales, dintre cele cinci oferte, pe cea mai agreabilă, principalul criteriu de evaluare fiind cel mai mic preţ. La începutul săptămânii viitoare, reprezentaţii firmei câştigătoare vor veni la Primăria Paşcani pentru a semna contractul.

“Printre criteriile de evaluare au fost preţul cel mai mic, certificatul constatator emis de ONRC, care dovedeşte că firma are ca obiect de activitate organizarea de manifestări artistice, o declaraţie privind evitarea conflictului de interese, şi o dovadă din care să rezulte că au mai organizat astfel de evenimente. Urmează ca lunea viitoare, cei care au fost declaraţi câştigători, să se prezinte la sediul Primăriei Paşcani, în vederea stabilirii ultimelor detalii şi încheierii contractului”, a mai precizat Gabriela Nedelcu.

În următoare şedinţă, comisia de organizare a Zilelor municipiului va decide care sunt artiştii ce vor concerta în prima seară a evenimentului.

Programul final a rămas neschimbat, dar este posibil să mai suporte câteva modificări.

Vineri, în prima zi de spectacol vor urca pe scenă artiştii locali, iar seara se va încheia cu Irina Rimes.

Sâmbătă vor face spectacol Nicolae Furdui Iancu, Mihaela Gurău, Trupa Maxim şi Stefan Bănică Junior.

 

Pentru ziua de duminică, comisia de organizare a Zilelor Oraşului a propus: Nicoleta Voica, Mioara Velicu, Trupa Vama Veche şi Ştefan Bănică Jr. Prezentatorul evenimentului va fi Dan Negru.

Related posts

Drumul dintre Autostrada A8 şi Aeroportul Iaşi, în consultare publică. Intră şi votează!

Redacția

Proteste la Primărie. Pășcăneni nemulțumiți de o decizie a primarului Pantazi (FOTO)

Marius Parteni

Comandamentul de iarnă a fost activat: Iată primele măsuri luate în ședința de astăzi

Teona Gherasim
Încarcă...