NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proteste la Primărie. Pășcăneni nemulțumiți de o decizie a primarului Pantazi (FOTO)

Aproximativ zece pășcăneni, toți părinți ai unor copii, așteaptă la această oră să fie primiți la o discuție cu primarul Dumitru Pantazi. Cei în cauză locuiesc în zona parcului central, de pe strada Mihal Kogălniceanu, care din această dimineață a început să fie dezafectat. Acesta a fost modernizat în luna mai a anului trecut, de către administrația condusă de Grigore Crăciunescu.

Accesoriile cu care era dotat au fost demontate de angajații unei firme din Argeș. Acestea sunt montate acum în parcul pe care administrația Dumitru Pantazi vrea să îl înființeze în zona pieței din deal.
Nemulțumirile celor care s-au strâns la această oră la Primărie sunt acelea că locul de joacă de pe strada Mihail Kogălniceanu va fi desființat de tot, iar copiii lor nu vor mai avea unde să se joace. De asemenea ei au aflat că pe respectiva locație administrația locală intenționează să amenajeze o parcare.Oamenii așteaptă să discute cu primarul.

Vom reveni cu amănunte.    

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Ședință tensionată de Consiliu Local la Mircești: Opoziția vrea schimbarea viceprimarului (VIDEO)

Marius Parteni

Un pășcănean ridică aleșilor locali o problemă reală: vor mai primi apă scările de bloc unde nu se pot forma asociații de proprietari?

Răzvan Grecu

Cărțile funciare pentru locuințele ANL nu au fost întocmite bine. Mircea Zuzan: „Blocajul nu este la noi”

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site