NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O fată s-a aruncat de la etajul 3. Cum au reușit vecinii să o salveze

O tânără a încercat să se arunce de la etaj în Craiova, iar mama ei a încercat minute în șir să o tragă de la geam. Fata a fost salvată în momentul căderii de câțiva vecini, care au întins un cearșaf. Echipajele de urgență au ajuns cu întârziere la fața locului, pentru că primiseră adresa greșită.

Tânăra care a vrut să se sinucidă le-a spus polițiștilor că și ea, dar și mama ei fuseseră violate cu o seară în urmă, dar mama fetei a infirmat acest lucru, explicând că fiica ei ar suferă de o depresie puternică, relatează Adevărul.

Fata de 24 de ani a încercat să se sinucidă vineri după amiază, iar într-un final a căzut în gol de la etajul 3 dar a aterizat pe cearșaful întins de vecini.

Minute în şir mama sa a ţinut-o de mână şi a încercat din răsputeri să o tragă înapoi în casă. În timp ce femeia încerca să-şi salveze fata, câţiva vecini au adus un cearşaf şi au aşteptat momentul căderii. Au fost, de altfel, singurii care au intervenit.

  

Cei mai mulţi dintre oamenii prezenţi la faţa locului filmau. Prietenul tinerei, care se află în Timişoara, a fost cel care a sunat la 112, dar nu a ştiut să spună adresa corectă. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care, spun poliţiştii, echipajele de salvare ar fi ajuns după aproape 20 de minute la faţa locului, arată sursa citată.

Tânărul care a sunat la 112 a spus că prietena lui i-ar fi spus că vrea să se omoare pentru că ar fi fost violată cu o noapte în urmă. Prietenul a sunat de două ori la 112. Prima dată a spus că a primit un mesaj de la fată în care îi spunea: “Am fost violate! Şi eu, şi mama!”. Atunci a dat adresa greşită. După câteva minute, băiatul a revenit cu telefon la 112 şi a spus că prietena lui vrea să se sinucidă. A două oară a dat adresa corectă.

Femeia le-a spus spus poliţiştilor că fiica ei avea un comportament ciudat în ultima perioada şi că nu exclude să fi suferit o depresie puternică. Tânăra este studentă la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii Craiova.

„În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânăra ameninţă să se arunce din aparatamentul unui bloc din Craiova. La faţa locului au ajuns echipajele de poliţie, care au constatat faptul că o tânăra de 24 de ani, Craiova, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al blocului în care locuieşte împreună cu mama sa. Mama acesteia ar fi încercat să o împiedice să se arunce de la etaj. Tânăra a fost transportată conştientă la spital” au precizat reprezentanții Poliției.

sursa bzi.ro

Advertisements

Related posts

Bătrână decedată pusă să plătească taxă de salubrizare. Ce greutăți mai întâmpină pășcănenii!

Marius Parteni

Fiul femeii de 100 de ani care a fost operată pe șold a solicitat municipalității un ajutor

Teona Gherasim

Ce a lăsat în urmă explozia majoră din această dimineață – zeci de oameni în stradă

Redacția
Încarcă...