RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O fată de 17 ani a sărit din maşină în timp ce se certa cu iubitul. Acum e în spital

Tânăra de 17 ani care a ajuns marţi seara la spital în urma unui accident de maşină la Târgu Frumos a sărit vo­luntar din maşina prietenului său. Cel puţin aşa au precizat poliţiştii, care au deschis un dosar penal în acest sens.  

 

Reprezentanţii poliţiei au precizat că minora se afla în autoturismul prie­tenului său, care locuieşte în Târgu Frumos, circulând dinspre Ion Ne­culce către Târgu Frumos. În localitatea Ion Neculce, din motive asupra cărora încă se fac cercetări, tânăra a deschis portiera maşinii şi a sărit.

  

„În jurul orei 16.30, tânărul de 23 de ani a mers în localitatea Ion Neculce, de unde a preluat-o pe tânără şi au plecat spre Târgu Frumos. În jurul orei 17.30, în urma unei discuţii în contradictoriu, minora în vârstă de 17 ani a deschis portiera şi a sărit din mers.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

Advertisements

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

 

Şoferul a oprit autoturismul, a coborât şi a transportat victima la spitalul din Târgu Frumos. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a precizat Mădălin Ţăranu, comisar-şef în cadrul poliţiei.

Minora a fost transportată ulterior cu o ambulanţă, la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi, pentru a primi îngrijiri medicale.

Advertisements

 

 Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Bombă descoperită pe un teren viran în Miroslovești

Redacția

Caz îngrozitor: Băieţel de 10 ani violat de colegul de clasă de 9 ani

Redacția

Bărbat găsit mort într-o pădure din zona comunei Sirețel

Redacția
Încarcă...