NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O bătrână din Lespezi a ajuns la spital, după ce a fost bătută de fiul femeii care o îngrijește. Bărbatul este căutat de poliție

Polițiștii caută un bărbat care a băga în spital o bătrână de 84 de ani. Femeia a fost atacată în miez de noapte în casa sa.

Alarma a fost dată de ginerele bătrânii, care a sunat la 112. Incidentul a avut loc în noaptea de 22/23 noiembrie. Elvira B. din localitatea Lespezi a ajuns la Spitalul Municipal Pașcani, prezentând un traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal și pierderea cunoștinței.  Declarativ, victima a spus medicilor că fiul femeii care o îngrijește a intrat peste ea în casă. Bărbatul, Ioan P. în vârstă de 41 de ani, cu probleme psihice, a fost dat afară din locuință de fratele său, și s-a dus la bătrâna de 84 de ani pentru a sta la ea, pentru că nu avea unde. Ușa locuinței nu era încuiată, iar bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a intrat în casă. Femeia s-a speriat și a început să țipe, iar agresorul i-a dat mai mulți pumni, apoi a luat o cană și un ceas și a lovit-o în cap. Când a ajuns la unitatea medicală, bătrâna a spus medicilor că bărbatul a încercat să o violeze, însă nu se confirmă acest lucru. Femeia a primit îngrijiri medicale, apoi a fost redirecționată la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, secția Oftalmologie, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva ochiul.

Bărbatul nu a fost găsit de polițiști, care continuă cercetările în acest caz, și au deschis un dosar penal pentru lovire și violare de domiciliu.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Şofer drogat şi fără permis, prins conducând în chiloţi, la -5 grade!

Redacția

VIDEO: Cruci și coroane rupte într-un cimitr din Galați, chiar în noaptea de Înviere

Redacția

Update: Accident mortal pe DN 28A Iași-Pașcani! Sunt cel puțin patru morți!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site