NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un interlop din Iaşi a săpat un mormânt în curtea unui senator după care l-a ameninţat că îl va ucide. Detaliile unui caz fără precedent în România (FOTO)

Membrii clanului interlop Tănase de la Iaşi au săpat un mormânt în curtea vilei în care locuieşte senatorul Ionel Agrigoroaei, ameninţându-l pe acesta cu moartea.

Demnitarul a cerut vicepremierului Gabriel Oprea protecţie specială, spunând că viaţa îi este pusă în pericol. Serviciile speciale, Poliţia şi DIICOT au fost informate despre acest caz fără precedent. “Adevărul” vă prezintă lista ameninţărilor primite de senatorul ieşean.

Parlamentarul Ionel Agrigoroaei a formulat sâmbătă o plângere penală la Poliţie, dar şi o solicitare către ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, în care susţine că viaţa îi este pusă în pericol după ce a primit mai multe ameninţări directe că va fi ucis. Agrigoroaei este terorizat de aproximativ trei săptămâni de către un tânăr de 19 ani, pe nume Vandam Constantin, membru al familiei ţigăneşti Tănase. Tânărul a săpat zilele trecute o groapă în curtea în care locuieşte Ionel Agrigoroaei, despre care i-a spus acestuia că îi va fi mormânt. Situaţia a degenerat sâmbătă, atunci când, la orele dimineţii, acelaşi Vandam i-a spus soţiei senatorului că “este păcat că trebuie să moară atât de tânără”. În aceeaşi zi, pe lângă plângerea înaintată Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Agrigoroaei a formulat o interpelare ministrului Gabriel Oprea, vicepremier al României, în care solicită protecţia din partea Serviciului de Pază şi Protecţie sau din partea unei alte structuri a statului. Vandam a ajuns în urma unei licitaţie în casa senatorului Cea mai clară dovadă a intimidării la care membrii clanului Tănase îl supun pe senatorul Ionel Agrigoroaei este groapa săpată în curtea sa, de către tânărul Vandam Constantin . Acesta din urmă este acelaşi care, în luna mai a acestui an, a atacat cu un topor reprezentanţii unui service auto, imaginile făcând, la vremea respectivă, înconjorul presei naţionale. Vandam Constantin a devenit proprietar pe un corp de clădire al vilei în care locuieşte Agrigoroaie în urmă cu câteva luni. Modul de dobândire a acelui corp este bizar.

Din cauza unui credit neplătit către Piraeus Bank, executorii judecătoreşti au scos la licitaţie corpul C1 al imobilul de pe stradela Scăricica nr. 2, situat la aproximativ 300 de metri de Bojdeuca lui Ion Creangă. A fost scos la licitaţie doar acel corp întrucât doar el fusese pus gaj în momentul în care Ionel Agrigoroaei a contractat împrumutul. După finalizarea procedurilor de executare, Vandam Constantin s-a mutat în partea sa de casă, separată de un zid de restul imobilului, în care continuă să locuiască Ionel Agrigoroaei şi familia sa. Bizareria acestui caz este reprezentată de modul în care un tânăr de 19 ani, care spune despre sine, pe Facebook, că a studiat la “şcoala de jmecheri”, a aflat despre această licitaţie şi a plătit 37.000 de euro pentru a intra în posesia corpului de clădire.

Cititi articolul complet aici pe adevarul.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tamponare pe strada Gării din Paşcani. Două maşini au fost avariate

Ema Roman

Tinerii care au încercat să păcălească un bătrân din Pașcani prin metoda accidentul au fost băgați după gratii. Ei sunt cercetați în mai multe dosare de înșelăciune

Redacția

Pășcăneni, atenție la escroci!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site