NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Măsurile dispuse de judecătorii pășcăneni în cazul ”metodei accidentul”, de la Ruginoasa

Au profitat de naivitatea unei bătrâne, dar au fost pedepsite de judecătorii pășcăneni. În baza probatoriului administrat, în dosarul privind infracțiunea de tentativă de înșelăciune prin ”metoda accidentul”, instanța de judecată a dispus măsurile privind cele două autoare.

Astfel, tânăra în vârstă de 19 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile fiind introdusă în arestul IPJ Iași, iar cealaltă în vârstă de 22 de ani a primit 60 de zile arest la domiciliu.

Amintim: Cele două femei, din municipiul Iași,  au fost reținute marți, 10 septembrie, după ce au încercat să înșele prin ”metoda accidentul ” o bătrână de 84 de ani din Ruginoasa.Tânăra de 19 ani care urma să primească de la victimă suma de 20.000 lei a fost reținută de polițiști, iar ce-a de a doua, în vârstă de 22 de ani,a fugit cu un autoturism,  însă a fost reținută în trafic, între Pașcani și Târgu Frumos.Norocul bătrânei a fost cu niște muncitori care lucrau pe stradă. Aceștia, când au văzut femeia la poartă și autoturismul parcat la câțiva zeci de metri, au anunțat Poliția, cunoscând ”metoda accidentul”, și au sunat la 112. Oamenii chiar au imobilizat-o pe tânăra care urma să primească banii.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Inceperea anului scoate sute de politisti in strada

Redacția

Încă o metodă de înșelătorie face ravagii în România. Polițiștii au intrat pe fir și avertizează populația

Redacția

Noi audieri în dosarul de corupţie al primarului din Paşcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site