RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Numeroase conflicte cu pacienții la Spitalul Municipal Pașcani

În această perioadă a mini-vacanței de Paște, direct proporțional cu numărul pacienților care s-au prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal a crescut și numărul nemulțumiților.

 

Este vorba de acei pacienți care nu înțeleg modul de prioritizare a cazurilor și care s-au prezentat în această perioada la urgențe pentru afecțiuni minore, majoritatea de competența medicilor de familie. Medicii fac apel pe aceasta cale la pacienți solicitând înțelegere cu privire la ordinea cazurilor stabilită de personalul medical din cadrul Compartimentului de Primiri Urgențe.

  

În perioada 1-6 mai s-au prezentat un număr foarte mare de pacienți în Compartimentul de Primiri Urgențe. Vorbim de un număr de 275 de cazuri, dintre care 85 de cazuri au necesitat internarea în instituția medicală.

„Din păcate, în această perioadă au fost conflicte cu pacienți, care s-au rezolvat până la urmă, dar este regretabil pentru că se lucrează într-o stare de tensiune, iar conflictele nu fac bine nimănui.”, a declarat Diana Acsinte, director medical la Spitalul Municipal Pașcani. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Peste 20 de posturi au fost scoase la concurs la Spitalul de Boli Infectioase si Spitalul de Neurochirurgie

Redacția

Decizie importantă pentru bolnavii de cancer: Investigațiile PET-CT vor putea fi prescrise direct de medici

Redacția

Autorităţile nu iau în calcul amânarea începerii noului an şcolar şi nici a alegerilor locale

Redacția
Încarcă...