NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Novak Djokovic va putea participa la Roland Garros. Ministrul Sportului din Franța: „Noi nu avem reglementările Australiei”

Protocoalele sanitare la marile evenimente sportive din Franţa, mai ales bulele sanitare, i-ar permite „cuiva ca Novak Djokovic să poată intra pe teritoriu” şi să participe la turneul de la Roland Garros, a afirmat vineri ministrul Sportului, Roxana Mărăcineanu.

În Franţa, un sportiv “care nu va fi vaccinat (…) va putea participa la competiţie fiindcă protocolul, bula sanitară la aceste mari evenimente sportive, o va permite”, a explicat ministrul pentru postul de radio France Info, răspunzând unei întrebări referitoare la prezenţa liderului mondial la turneul de la Roland Garros în luna mai.

„Există protocoale sanitare impuse pentru evenimentele majore de federaţiile respective, care se adaugă la protocolul ţării şi asta îi va permite deci cuiva ca Novak Djokovic să poată intra pe teritoriul Franţei”, a adăugat ea, potrivit AFP, citată de Agerpres.

„Orice jucător, orice sportiv care se antrenează în Franţa, fie el francez sau străin, dacă are domiciliul pe teritoriul nostru, ca să se antreneze, va trebui să aibă tot timpul certificat de vaccinare pentru a intra într-un echipament sportiv”, a amintit ea.

  

Cu zece zile înainte de startul Australian Open (17-30 ianaurie), campionul sârb, care nu a dezvăluit dacă s-a vaccinat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un nou termen de judecată într-un proces care durează de 8 ani. Totul a pornit de la fostul atacant Ionuț Bâlbă

Redacția

O nouă surpriză: Abandon și în cea de-a doua semifinală la Linz. Cu cine se va duela Jaqueline Cristian

Redacția

Calvarul rugbystului Cosmin Glodeanu s-a încheiat. După aproape trei ani, s-a putut pregăti din nou. A alergat 16 kilometri!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site