NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Noutăți în oferta educațională a Clubului Copiilor Pașcani

Începând cu acest anul școlar 2020-2021, elevii claselor a IV-a și a V-a ai cercului de Informatică vor avea o programă de studiu îmbogățită cu elemente de matematică predate în limba engleză.

Conținuturile alese de profesor Irina Rotariu vor completa noțiunile studiate în școală, insistându-se pe caracterul practic al acestora și pe dezvoltarea competențelor de înțelegere și comunicare în limba engleză. Avantajele sistemului bilingv sunt de necontestat. Pe lângă abilitățile foarte bune de comunicare, se dezvoltă și cele de ascultare, din moment ce creierul trebuie să lucreze mai mult pentru a distinge diferitele tipuri de sunete din două limbi, precum și capacitatea de memorare. Ideea acestui opțional s-a născut în cadrul proiectului Erasmus ”Innovative Cross-curricular Lessons”, coordonat de Clubul Copiilor Pașcani, unde profesorii implicați au avut ocazia să asiste și să predea în regim bilingv și să constate beneficiile acestuia.

Vă reamintim că participarea la cercurile clubului este gratuită, iar înscrierea se face prin completarea acestui formular și a cererii de înscriere.

Advertisements

Related posts

Ministrul Sănătății: Copiii care au în familie persoane cu comorbidități nu trebuie să se prezinte la școală. Pot învăța online

Redacția

Judeţul Iaşi se află pe locul al doilea, la nivel naţional, în ceea ce priveşte rata de promovare la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Redacția

Ziua Mondială a Turismului sărbătorită la Colegiul CF “Unirea”

Ema Roman
Încarcă...