RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noul purtător de cuvânt al Primăriei va fi anunţat săptămâna viitoare

Noul purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani ar urma să fie numit în cursul săptămânii viitoare, după ce Cristian Menegon a renunţat la funcţia publică, la începutul acestei săptămâni.

 

  

 

După cum declară edilul local, Dumitru Pantazi, situaţia urmează să se schimbe, întrucât are de gând să desemneze altă persoană care să menţină relaţia cu presa.

Anunţul a fost făcut ieri, după audienţele săptămânale pe care le-a ţinut primarul. “Săptămâna viitoare voi desemna o persoană care va ţine relaţia cu presa”, a spus edilul local, cu precizarea că măsura va fi luată pentru o lună, dat fiind că se apropie alegerile locale.  

Cel care a ocupat această funcţie este Cristian Menegon, purtător de cuvânt al instituţiei din luna octombrie a anului 2014. El a anunţat luni, 18 aprilie, că şi-a încheiat contractul de muncă, iar cel mai probabil, se va ocupa de imaginea lui Dumitru Pantazi, în campania electorală din acest an. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Curtea de Conturi a stabilit că municipalitatea poate avea probleme în rambursarea împrumutului BEI din cauza aderării la A.R.S.A.C.I.S și delegării serviciului către ApaVital

Răzvan Grecu

Adio “Corn și Lapte” în 2018 la Pașcani, Târgu Frumos și multe comune. Iată motivele!

Marius Parteni

CFR Iași suplimentează numărul vagoanelor de Paște

Redacția
Încarcă...