NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noul purtător de cuvânt al Primăriei va fi anunţat săptămâna viitoare

Noul purtător de cuvânt al Primăriei Paşcani ar urma să fie numit în cursul săptămânii viitoare, după ce Cristian Menegon a renunţat la funcţia publică, la începutul acestei săptămâni.

 

  

 

După cum declară edilul local, Dumitru Pantazi, situaţia urmează să se schimbe, întrucât are de gând să desemneze altă persoană care să menţină relaţia cu presa.

Anunţul a fost făcut ieri, după audienţele săptămânale pe care le-a ţinut primarul. „Săptămâna viitoare voi desemna o persoană care va ţine relaţia cu presa”, a spus edilul local, cu precizarea că măsura va fi luată pentru o lună, dat fiind că se apropie alegerile locale.  

Cel care a ocupat această funcţie este Cristian Menegon, purtător de cuvânt al instituţiei din luna octombrie a anului 2014. El a anunţat luni, 18 aprilie, că şi-a încheiat contractul de muncă, iar cel mai probabil, se va ocupa de imaginea lui Dumitru Pantazi, în campania electorală din acest an. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Autoritățile din Târgu Frumos și managerul Spitalului de Urgență Pașcani se întâlnesc mâine pentru a discuta despre soarta unității medicale

Redacția

Zăpada de pe străzile din Pașcani, cărată pe malul lacului Peștișorul. Mașinile parcate sunt un obstacol în calea deszăpezirii

Oana Cordoneanu

Pintilie recomandă șefilor Primăriei să verifice calitatea apei, din rețele, care ajunge în casele consumatorilor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site