NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr, a depus jurământul de învestitură în funcţie. Mesajul lui Ciucă

Angel Tîlvăr a depus, luni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Apărării, în faţa preşedintelui Klaus Iohannis, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Cotroceni.

Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării FOTO presidency.ro

Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării FOTO presidency.ro

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a postat luni seară și un mesaj în care i-a urat succes noulu ministru al Apărării: „Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr. Experiența domniei sale ca președinte al delegației Palamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO și cea de reprezentant în forul legislativ pentru mai multe mandate sunt argumente solide pentru preluarea portofoliului apărării. În această perioadă complicată, marcată de ameninţările şi provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligaţiilor care îi revin, ca un contribuitor responsabil şi activ la promovarea securităţii şi stabilităţii euroatlantice“.

  

La ceremonie au mai participat preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, premierul Nicolae Ciucă, vicepremierul Kelemen Hunor, consilierul prezidenţial Ion Oprişor.

Advertisements
Advertisements

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Angel Tîlvăr a fost numit în funcţia de ministru al Apărării Naţionale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

E oficial: Victor Ponta a plagiat!

Oana Cordoneanu

Firmele care angajează ucenici vor primi bani de la stat

Redacția

UDMR propune amânarea alegerilor locale până în octombrie! Kelemen Hunor: ‘NU mai sunt o prioritate’

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site