NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Norvegienii de la „Go Care” vor un nou parteneriat cu Primăria municipiului Pașcani

Fundația norvegiană de întrajutorare, Go Care, a avut prin intermediul reprezentanților săi conduși de Harry N. Samuelsen, o întâlnire cu reprezentanții municipiului Pașcani. În cadrul acestei reuniuni la care au participat și reprezentanții Asociației „Alternative 2008” s-a lansat și noua denmirea a asociației: „Go Care România”.

 

La Primăria municipiului Pașcani , au  participat, alături de reprezentanții celor două organizații nonguvernamentale viceprimarul municipiului Vasile Axinte, Costică Pânzaru, directorul Spitalului de Urgență Pașcani, Gabriela Nedelcu, consilier local, Mircea Zuzan, secretatul unității administrative, Gică Zanet, administratorul public al Pașcaniului și Mărioara Preotu directorul Casei de Cultură.

  

 În perioada 28 decembrie 2012-3 ianuarie 2013, Fundația GO CARE NORVEGIA a desfășurat o amplă acțiune de oferire de cadouri în județul Iași.De asemenea reprezentanții fundației împreună cu cei ai Asociației „Alternative 2008” au avut numeroase întâlniri cu oficialități  din Pașcani: Școala Specială, Spitalul de Urgență, Protopopiatul Pașcani.

 În alocuțiunea sa  președinta Societății culturale dar și președintele Fundației „GO CARE NORVEGIA” , Hary N.Samuelsen au ținut să evidențieze, dincolo de valoarea gestului făcut,  necesitatea unei comunicări strânse între cetățenii care intră în contact prin aceste cadouri, mai ales ca în majoritatea pachetelor se aflau scrisori, fotografii,etc.Acțiunea s-a încheiat astăzi, prin ajungerea  a doua transporturi la Constanța și Târgu Mureș.

Anul trecut, asociația nonguvernamentală Go Care din Norvegia a împlinit 20 de ani de existență și 10 ani de activitate în România, respectiv municipiul Pașcani.

 „Asociaţia Nonguvernamentală “Alternative 2008 – Paşcani” are o colaborare cu fundația Go Care din Norvegia de trei ani de zile și împreună am desfășurat diferite acțiuni filantropice. An de an Fundația trimite reprezentanți în România, împreună cu  președintele acesteia Harry N. Samuelsen, și aduc cadouri pentru copiii defavorizați din județul Iași”, ne-a declarat Liviu Vasile, director executiv  Asociaţia Nonguvernamentală “Alternative 2008 – Paşcani”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trei parcuri din Pașcani vor fi modernizate! Contractul a fost semnat ieri

Ema Roman

Convențiile individuale de facturare a serviciilor apă-canal, o soluție dezbătută la Casa de Cultură! ApaVital acceptă, dar așteaptă o decizie a consilierilor

Marius Parteni

Contre politice pe tema reparării acoperișului de la sala de sport a Colegiului ”Mihail Sadoveanu”

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site