NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Noapte însângerată la Crivești. Înjunghiat în burtă a refuzat internarea, dar a revenit la unitatea medicală câteva ore mai târziu

Început de săptămână însângerat la Crivești. Doi tineri din localitate, care se cinsteau împreună pe terasa unui magazin, au ajuns să se certe, iar în urma conflictului unul dintre ei a necesitat transportul la Spitalul Municipal de Urgență, după ce a fost  înjunghiat în burtă.

 

El a refuzat inițial îngrijirile medicale ale medicilor, semnând că vrea să plece acasă, dar ieri după-amiază a solicitat ambulanța pentru că se simțea rău.

  

 Incidentul s-a petrecut în noaptea de 14/15 aprilie, în jurul orelor 23.00. Comisarul șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani, spune că victima Daniel Asoltanei, de 17 ani a fost lovită cu un cuțit de către Gheorghiță Sorin Frunză. Cel care a anunțat autoritățile, prin serviciul 112 a fost Mihai Nechita, de 24 de ani, prezent și el pe terasa magazinului.

 Adusă la spital cu o plagă înjunghiată în zona abdominală victima a refuzat internarea, după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale. Ieri după amiază a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanță pentru a fi readus la Spitalul Municipal de Urgență. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, Gheorghiță Sorin Frunză fiind cercetat pentru port ilegal de armă albă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Agent de pază amendat pentru că nu avea asupra sa mijloace de apărare şi protecţie

Ema Roman

O ceartă între frați s-a încheiat sângeros în satul Gura Bâdiliței

Teona Gherasim

60 de sancțiuni la Pașcani pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site