RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicușor Dan: speranța unei „construcții de dreapta” nu este închisă nici la nivel local, nici la nivel național

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că speranța câștigării alegerilor unei „construcții de dreapta”, nu este închisă la nivel local sau național. Edilul a declarat că este nevoie de o construcție care să „ofere o perspectivă de câștigare”.

Nicușor Dan a vorbit despre șansa partidelor de dreapta să câștige alegerile Foto: Facebook

Nicușor Dan a vorbit despre șansa partidelor de dreapta să câștige alegerile Foto: Facebook

Cred că există o aşteptare a publicului de dreapta din România ca o construcţie care să se uite şi la antreprenori, care să se uite şi la liberii profesionişti, care să se uite la elemente dinamice din societate să ofere o perspectivă de câştigare alegerilor parlamentare. Eu cred că această speranţă nu este închisă nici la nivel local, nici la nivel naţional”, a transmis edilul pentru TVR Info.

  

Nicușor Dan a precizat că partidele de dreapta trebuie să răspundă nevoilor cetățenilor. Există o singură regulă în politică: trebuie să faci ceea ce îţi spune electoratul tău să faci, pentru că tu eşti acolo ca să reprezinţi nişte oameni care ţi-au dat nişte voturi. În 2020 nu a fost deloc simplu. Am participat la multe din discuţiile care au avut loc atunci şi au fost câteva luni de discuţii până s-a ajuns la o formulă în care fiecare a lăsat de la el şi s-a mers împreună.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ce spune Iranul despre posibilitatea ca Ronaldo să fie biciuit de 99 de ori pentru că a îmbrățișat o femeie

Redacția

25 mai, termen limită pentru depunerea Declaraţiei unice

Redacția

Monica Anisie susține că a rezolvat criza din educație: Ce măsuri a luat în privința examenelor naționale

Redacția
Încarcă...