NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicuşor Dan, întâlnire cu premierul Ciucă pentru preţul gigacaloriei şi preluarea ELCEN

Premierul Nicolae Ciucă are o „întâlnire de lucru cu ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Energiei, Virgil-Daniel Popescu, primarului general al Capitalei, Nicuşor Dan şi primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac”, arată pagina Guvernului. 

Premierul Nicolae Ciucă şi primarul Capitalei au mai avut o întâlnire, în urma căreia premierul a transmis: „scopul întâlnirii a fost, în primul rând, acela de a mă asigura ca bucureştenii nu vor fi lipsiţi de energie termică şi apă caldă în această iarnă dar şi de a mă informa cu privire la problemele cu care se confruntă Primăria Generală”.

Edilul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că Primăria nu a cerut bani de la Guvern pentru acest an şi a menţionat că va exista o mare dificultate în ianuarie 2022 deoarece la sfârşitul acestui an municipalitatea nu o să mai aibă niciun ban în cont. Nicuşor Dan a mai explicat că problemele sistemului de încălzire centralizată au fost acumulate în ani.

Advertisements

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea d

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Marcel Ciolacu: Când mărim pensiile, mărim la toată lumea, şi la cei care au pensii mai mici, şi la cei care au pensii mai mari, iar majorarea trebuie să pornească de la 10%

Redacția

Ce a putut scrie un tânăr în declarația pe propria răspundere. Poate primi 3 ani de închisoare pentru asta

Redacția

O cântăreață din Brazilia a născut în vacanță, în Italia / Nu știa că e însărcinată / ”Pur și simplu a crezut că s-a îngrășat”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site