NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers Național

Bursadeștiri.ro un nou site de știri pe piața media

   

Piața de știri on line din România a mai câștigat o platforma interesantă și cu un viitor promițător Bursadeștiri.ro. Acest proiect aparține unui grup de tineri foarte entuziaști și cu o dorință de a reuși uriașă

    Acest sector al on line-ului este unul destul de aglomerat dar echipa bursadeștiri.ro spune că prin calitatea articolelor, diversitatea și numărul lor, vor atrage numeroși cititori. Începutul pare foarte bun pentru tinerii jurnaliști, în mai puțin de o lună ajungând să aibă deja câteva zeci de mii de vizitatori.

    Pe site-ul Bursadeștiri.ro veți găsi o multitudine de știri din domenii diferite, pornind de la politică, mondenități, sport și terminând cu știri financiare, locale sau externe. Avertizorul de fake-news din echipa redacției este un alt element important care va împiedica cititorii să aibă parte de experiențe nedorite.

  

    În concluzie proiectul are toate datele unei reușite iar vizitatorii site-ului au toate motivele să fie aproape pentru a fi cât mai informați. Pentru asta trebui sa fiți la doar un click distanță, așa cum pe place celor de la Bursadeștiri.ro să spună. Îi puteți găsi și pe facebook pe pagina Bursadeștiri.ro.

Advertisements

Related posts

La sfârșitul lunii octombrie, trecem la ora de iarnă

Redacția

Un bărbat cu permisul anulat a intrat cu mașina într-un copil de 5 ani care se juca pe o bancă

Redacția

(VIDEO) Medicul Rafila a explicat de ce a crescut numărul infectărilor Covid-19 în România

Redacția
Încarcă...