RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nicolae Ciucă, reacție vehementă în cazul de dopaj al Simonei Halep

Simona Halep a jucat ultimul meci la US Open 2022, iar ultimele luni au fost cele mai dificile din cariera fostei lidere WTA. Înaintea ședinței de guvern de miercuri, premierul Nicolae Ciucă a comentat situația prin care trece sportiva din Constanța.

Simona HalepFoto: Paul White / AP – The Associated Press / Profimedia

Simona Halep, șocată după ce procesul în cazul ei de dopaj a fost amânat din nou

  

Premierul Ciucă le cere românilor să o susțină pe Simona Halep

Simona a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat la US Open 2022, iar ITIA a acuzat-o recent pe fosta lideră WTA și de nereguli în pașaportul său biologic (ABP).

Ciucă spune că Halep este nevinovată și le cere românilor să o susțină pe cea care le-a adus multe bucurii de-a lungul timpului.

„​Simona Halep este judecată în momentul de față de către toată lumea absolut incorect față de tot ceea ce a însemnat ea pentru România.

Din punctul meu de vedere consider că Simona este nevinovată, iar noi toți trebuie să o susținem pentru că ea reprezintă o etapa din istoria tenisului feminin românesc și ne-a bucurat pe toți.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

SURSE Ciolacu va propune excluderea lui Dumitru Coarnă din PSD, după ce s-a cerut în audiență alături de alți foști parlamentari AUR la Ambasada Rusiei

Redacția

Virgil Popescu răspunde acuzaţiilor lui Năsui: „Transparenţă! Un cuvânt atât de des rostit, însă, greşit înţeles! Nu am făcut numiri noi”

Redacția

Jurnaliștii ucraineni ar fi identificat 4 ruși care lansează drone „Shahed” în Ucraina

Redacția
Încarcă...