NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Nicholas Kristof, un jurnalist din SUA, cu origini românești, ar putea candida pentru un post de Guvernator

Nicholas Kristof, un jurnalist american, cu origini românești, are în vedere să candideze la alegerile din 2022 pentru postul Guvernator al statului Oregon. Decizia a fost influențată de prietenii săi. „Strămoşii tatălui meu au trăit undeva lângă Siret, e posibil să fi locuit în zona Iaşiului”, spunea jurnalistul.

Nicholas Kristof, este jurnalist din anul 1984, scriind pentru ”The New York Times“ și a câștigat două premii Pulitzer.

Decizia de a-și prezenta candidatura a fost influențată într-o măsură de prietenii jurnalistului care au insistat că Statul Oregon ar trebui să aibă un astfel de lider, care să vină din exteriorul actualului sistem politic.

„Am prieteni care încearcă să mă convingă că aici în Oregon este nevoie de un nou lider care să vină din afara sistemului politic fisurat. Şi chiar sunt sincer interesat de ce spun prietenii mei din Oregon privind o potenţială candidatură a mea. Ce ştiu sigur este faptul că avem nevoie de cineva cu spirit de lider şi viziune”, declară Nicholas, conform Willamette Week.

  

Rădăcinile lui Nicholas Kristof

„Tatăl meu era din nordul Bucovinei, dintr-un sat numit Carapciu, sat aflat acum pe teritoriul Ucrainei şi care este la o oră de mers cu maşina de Cernăuţi şi Suceava.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

19 -20 decembrie – Ultimul weekend de libertate în Italia, apoi totul se închide!

Redacția

Tragedie în Statele Unite. O fetiță de doar doi ani a murit după ce a fost uitată în mașină timp de șapte ore

Redacția

Statele UE au căzut de acord: Călătoriile se vor relua în această vară. Ce presupune „certificatul verde” și care sunt dificultățile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site