RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Naționala Spaniei a închiriat un avion privat ca să aducă la Tbilisi ghetele și mănușile jucătorilor uitate la Madrid

Echipa naţională a Spaniei, care nu a avut mănuşile portarilor şi ghetele de fotbal ale jucătorilor la antrenamentul de joi, înaintea meciului cu Georgia din preliminariile Euro 2024, a recuperat obiectele uitate la Madrid, la ora locală 03.00, după ce, potrivit presei spaniole, a închiriat un avion care să le aducă din capitala Spaniei la Tbilisi.

A fost o atmosferă neobişnuită noaptea trecută în faţa hotelului Mariott din Tbilisi, capitala Georgiei. La ora locală 2.49, o dubă a lăsat două geamantane foarte preţioase în faţa locului în care este cazată naţionala Spaniei. Reprezentanţii La Roja s-au grăbit să ducă ghetele şi mănuşile uitate la Madrid cu o zi înainte.

Jucătorii s-au antrenat fără ghetele şi mănuşile lor cu o zi înainte de meciul din preliminarii, când aveau programată o şedinţă de pregătire tactică. Elevii lui Luis de la Fuente au fost nevoiţi să se mulţumească cu mici exerciţii de încălzire şi de întindere, toate acestea durând 30 de minute, în condiţiile în care ploaia torenţială a transformat terenul într-o suprafaţă prea periculoasă pentru încălţămintea sport comună.

Valizele în care se aflau mănuşile şi crampoanele jucătorilor, precum şi o parte din echipamentul fizioterapeuţilor, au fost de fapt uitate într-o dubă la aeroportul din Madrid.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Armata germană a onorat-o pe Angela Merkel cu un imn religios, un cântec al anilor ’60 şi un hit al anilor ‘70

Redacția

Restricții de circulație pe A1 și A2, pentru efectuarea de lucrări

Redacția

​Cupa Africii pe Națiuni: Camerun și Burkina Faso s-au calificat în semifinale

Redacția
Încarcă...