NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Motivele pentru care Pașcaniul a rămas fără apă potabilă aproximativ 12 ore

Conducerea PSA a explicat motivul pentru care furnizarea apei potabile a fost sistată mai multe ore pe parcursul nopții trecute și a zilei de astăzi.

 
Problema a apărut pe strada Ștefan cel Mare, în fața Școlii ”Iordachi Cantacuzino”. Acolo un racord a cedat, iar muncitorii societății au fost nevoiți să oprească apa pentru a putea finaliza lucrarea.

”A fost un racord vechi care s-a spart și a trebuit să îl reparăm. Este vorba despre racordul Școlii „Iordachi Cantacuzino”. Ținând cont de faptul că strada aceasta nu a fost atât de largă, înainte se puneau și hidranți, iar racordul  a cedat”, ne-a declarat Emil Crăciun, director tehnic al Prest Serv Apa Pașcani.

  

Probleme au apărut și ieri noapte. Conducta de alimentare cu apă a municipiului a cedat din nou între Moțca și Miroslovești, fiind nevoie de intervenția angajaților de la PSA. Acesta a fost motivul pentru care apa potabilă a fost sistată încă de ieri noapte.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Pașcani, 30 ianuarie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Contracte de închiriere reziliate în piețe din cauza datoriilor. Unii agenți economici susțin că înregistrau debite doar pentru o lună (DOC)

Marius Parteni

Ultima strigare pentru pășcănenii din Fântânele: apa și asfaltul ajung și pe strada lor!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site