NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Interviu cu Moș Crăciun:”Credeți în Moș Crăciun și credeți în spiritul Crăciunului pentru că astfel aceste sărbători devin magice”

A mai rămas foarte puțin timp până la venirea moșului. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Zilele acestea Moș Crăciun se ocupă de ultimele detalii astfel încât să bifeze fiecare jucărie de pe listele copiilor. Cadourile sunt multe și sacul moșului este plin, însă el este ajutat de spiriduși care se vor asigura că niciun copil, fie că a fost cuminte sau nu, nu va rămâne fără daruri.

 

L-am întrebat pe Moș Crăciun câteva lucruri, iar el a răspuns cu multă înțelepciune tuturor nedumeririlor.

  

Moșule sunt foarte mulți copii care te așteaptă. Spune-ne cum stai cu pregătirile?

Bine te-am găsit draga moșului. Sigur că m-am pregătit. Spiridușii lucrează de mult timp acolo în atelierele moșului și totul este pregătit pentru duminică seara când vine moșul la toți copiii.

Câți spiriduși te-au ajutat să pregătești cadourile?

Nici nu le mai știu numărul, draga moșului, cred că undeva peste 1000 de spiriduși lucrează cu Moș Crăciun acolo la atelierele din Laponia și ei se ocupă de tot ce trebuie, astfel încât duminică moșul să ajungă cu cadouri la toți copiii.

Știm că Moș Crăciun vine atât la copiii cuminți, cât și la cei mai puțin cuminți. La care vei merge prima dată?

Evident că mai întâi Moșul vine la cei cuminți, dar și celor care nu sunt foarte cuminți le mai aduce moșul câte ceva, depinde ce există în cartea magică a moșului, ce scrie acolo pentru că în funcție de asta moșul merge la copii. Moșul știe și care e cuminte și care e mai puțin cuminte, dar să știți că la cel care e obraznic obraznic moșul nu vine.

Ai primit milioane de scrisori. Ce dorințe au avut copiii, ce vor să le aducă moșul?

Ca de obicei din milioanele de scrisori pe care le-am primit, că de fapt moșul cu asta se ocupă cu cititul scrisorilor, toți copiii vor jucării, toți copiii vor ce e specific vârstei lor, dar mai sunt unii care îi cer moșului și sănătate și bucurii pentru părinți. De fapt Moș Crăciun, în afară de faptul că împarte jucării copiilor, împarte și spiritul Crăciunului, spiritul sărbătorilor la toţi cei pe care îi vede.

Moşule, cum reuşeşti să ajungi într-o singură noapte la toţi copiii din lume?

Aici e vorba despre magie şi despre ajutorul renilor care fac ca sania să zboare imediat de la o casă la alta. De fapt, de sâmbătă copiii îl pot urmări pe moşul pe internet să vadă unde este şi să-l aştepte.

Ce urare ai pentru copii?

Urez la toţi copiii multă sănătate, urez la toţi părinţii multă sănătate și putere și credeți în Moș Crăciun și credeți în spiritul Crăciunului pentru că astfel aceste sărbători devin magice.{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Vremea 1 – 14 februarie. Ultima lună de iarnă începe cu temperaturi deosebit de ridicate

Redacția

Aplicaţia Waze nu mai permite raportarea poliţiştilor în trafic

Redacția

Lucrări de asfaltare pe mai multe străzi și alei din Pașcani

Diana Marcu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site