NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

”Moromeţii 2” este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019

 

 

”Moromeţii 2” este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019, în urma decernării distincţiilor celei de-a 13-a ediţii a celor mai importante distincţii ale industriei cinematografice româneşti, marţi, la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Premiile celei de-a 13-a ediţii a galei premiilor Gopo, cel mai important eveniment care recompensează realizările anuale ale cinematografiei autohtone, au fost acordate marţi seară, la Teatrul Naţional din Bucureşti într-un spectacol care a inclus recitaluri, care au mers de la reinterpretări jazz ale piesei ”Ani de liceu!”, în varianta vocală a Irinei Sârbu, până la manele, cu Alex Kojo. Au fost nominalizate 27 de filme pentru cele 19 secţiuni ale distincţiilor acordate marţi. Festivitatea a fost deschisă de Alex Bogdan. ”Vor fi patru ore jumate, aproape cinci”, i-a ameninţat pe cei din sală actorul din „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbarii”. Până la urmă ceremonia a durat trei ore. Vedeta galei a fost pelicula Moromeţii 2 care a adunat nu mai puţin 9 premii cărora li l-a adăugat distincţia acordată de Romanian Society of Cinematographers (RSC) operatorului Vivi Drăgan.

continuare pe www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

O TÂNĂRĂ TALENTATĂ DIN PAȘCANI – ,,LA ÎNCEPUT DE DRUM” (VIDEO)

Redacția

De 8 Martie restaurantul Imperial Ballrom sărbătorește femeia

Redacția

Balul Bobocilor la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”: Organizatorii și concurenții pregătesc un show de excepție (FOTO)

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site