NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Momentul în care o vânzătoare din Suceava a fost amenințată cu pistolul de un client, pentru 2 iaurturi (Video)

O vânzătoare din municipiul Suceava a fost amenințată cu pistolul de un client care a refuzat să plătească două iarturi, scenele incredibile fiind surprinse de camerele de supraveghere.

Incidentul s-a petrecut joi dimineață, într-un magazin alimentar situat la parterul unui bloc din cartierul Burdujeni, relatează Monitorul de Suceava.

Pe filmări se vede cum un bărbat intră în magazin, ia din frigider două iaurturi, după care pleacă. Vânzătoarea l-a văzut și a ieșit după el să-i ceară banii. Individul s-a întors în grabă, cu un pistol în mână. A îndreptat pistolul spre femeie, provocându-i acesteia un șoc teribil, după care a ieșit liniștit. La întreaga scenă a asistat și un client aflat în magazin.

A fost alertată poliția, iar bărbatul a fost identificat în scurt timp, mai cu seamă că era un client obișnuit al magazinului. Nicolae T., 30 de ani, și-a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor că pistolul era de jucărie și că l-a aruncat după incidentul din magazin.

  

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a fost reținut, pentru că ar avea probleme psihiatrice. Mai mult, joi după-amiază a revenit la magazin să plătească cele două iaurturi. Și-a scuzat gestul spunându-i administratorului că a „fumat o țigară și a înnebunit”.

digi24

Advertisements

Related posts

Ministerul Educației a publicat noi teste de antrenament pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională

Redacția

DNA îl acuză pe Călin Popescu Tăriceanu că a luat mită 800.000 de dolari

Redacția

Un preot a apelat la un pistol cu apă pentru a stropi cu aghiasmă credincioşii

Redacția
Încarcă...