NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Moldovean oprit la malul Prutului după ce a încercat să intre ilegal în România pentru a-și căuta un loc de muncă

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Iași au depistat un bărbat cu cetățenie R. Moldova care a traversat râul Prut înot, cu intenția de a ajunge în București, pentru a-și căuta un loc de muncă.
În urmă cu trei zile, polițiștii de frontieră au depistat pe raza localității Drînceni un bărbat fără documente de identitate care a declarat că este cetățean din R. Moldova. Bărbatul a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Huși în vederea stabilirii identității și continuării cercetărilor.

A fost trimis înapoi în Republica Moldova

În urma verificărilor efectuate și a declarațiilor bărbatului, oamenii legii au stabilit că bărbatul este B.A., cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 28 de ani și că a traversat râul Prut înot, încercând să intre ilegal în România. Acesta a declarat că intenționa să ajungă în București, unde să-și găsească un loc de muncă.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost predat autorităților de frontieră din R. Moldova în vederea continuării cercetărilor”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

BZI

Advertisements

Related posts

Cum trăiește Dragnea la Rahova. Are dreptul la cumpărături de 1.500 lei lunar

Redacția

Apar sensuri giratorii in Pascani

Redacția

Sinucidere la o casă din Pașcani! A așteptat să plece soția în oraș și s-a spânzurat

Ema Roman
Încarcă...