RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ministrul Agriculturii: Nu sunt nostalgic nici după regimul comunist, nici după Ceauşescu. Poate din oboseală nu am fost inspirat

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a spus, luni, că declarația sa recentă în care spunea că este de acord cu o afirmaţie a fostului dictator Nicolae Ceauşescu, „poate a fost neinspirată”, și a pus totul pe seama oboselii, precizând că nu e nostalgic după perioada comunistă.

Florin Barbu: Sunt nostalgic după sistemul de irigaţii din România Foto: Inquam Photos George Calin

Florin Barbu: Sunt nostalgic după sistemul de irigaţii din România Foto: Inquam Photos George Calin

Da, aici cred că și eu nu am răspuns corect şi nu m-am referit la Ceauşescu. În al doilea rând, am văzut în presă… Nu am cum să fiu nostalgic după regimul comunist pentru că eu aveam 10 ani atunci. Mai mult de atât, da sunt nostalgic după sistemul de irigaţii din România, care este sistemul de irigaţii al românilor (și al femierilor români n.r.) şi mi-aş dori foarte mult să investim în continuare în sistemul de irigaţii, să ajungem să irigăm ca în 1989. Sunt nostalgic şi îmi doresc foarte mult ca toate resursele economice ale României să fie exploatate”, a declarat ministrul Florin Barbu, la TVR 1, întrebat cu privire la declarația sa în care spunea că este de acord cu o afirmație a lui Nicolae Ceaușescu.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu şi Cîţu, prinşi în horă alături de parlamentari moldoveni, la finalul şedinţei comune de la Chişinău VIDEO

Redacția

Dîncu, despre posibilitatea demiterii din funcția de ministru: Pentru mine nu este o tragedie

Redacția

Joi va fi aprobată ratificarea Acordului cu Republica Moldova privind controlul coordonat în PTF Albiţa-Leuşeni

Redacția
Încarcă...