NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Meteo: Gerul pune stăpânire pe județul nostru

Ninsorile vor slabi in  intensitate, dar temperaturile vor scadea  foarte mult chiar si in timpul zilei. Frigul si gerul vor domni in Iasi chiar si in noaptea  de Revelion, cand minima termica va  ajunge la -19 grade. Insa atunci nu vom avea parte de ninsoare.

“In urmatoarele zile, vremea in judetul  Iasi va fi geroasa noaptea si dimineata, va  mai ninge in cursul noptii de 29 spre 30 decembrie,  in prima parte a noptii, vantul va sufla in general  moderat din sector nordic, cu intensificari de  pana la 55 de kilometri la ora, viscolind si troienind  zapada.  In urmatoarele zile,  vreme deosebit de rece, cu maxime cuprinse intre  -9 si -7 grade. Trecator mai sunt conditii sa ninga slab,  minimele din cursul noptilor urmatoare vor fi  cuprinse intre -19 si -15 grade Censius,” a declarat  Gina Tiron, meteorolog Centrul  Meteorologic Regional Moldova.

 sursa telem.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Ștrandul Municipal își deschide porțile începând de mâine

Răzvan Grecu

Proiect în dezbatere: Persoanele juridice și fizice care au construit pe domeniul public fără contracte de închiriere, vor putea încheia astfel de acte!

Răzvan Grecu

Opoziţia a schimbat viceprimarul la Stolniceni Prăjescu. Cel înlocuit susţine că planul aparţine unor aleşi care ocupă abuziv terenuri

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site