NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Mesajul tatălui fetei , care l-a reclamat pe profesorul Angheluș, adresat Comisiei de Anchetă, procurorilor și directorului Colegiului „Sadoveanu”

Tatăl tinerei care l-a reclamat pe profesorul Petrică Angheluș a vorbit despre decizia Consiliului de Administrație, anunțată în data de 17 ianuarie. Vasile Luca ne-a vizitat astăzi la redacție pentru a-și prezenta punctul de vedere cu privire la sancțiunile dictate. El ne-a spus că nu le poartă pică membrilor Comisei de Anchetă, și nici nu are ce să le reproșeze.

„Nu pot eu judeca Comisia de Anchetă. Nu am pregătirea necesară. Chiar dacă nu aș fi mulțumit, nu le-aș spune nimic”, a susținut Vasile Luca.

  

Omul are alte așteptări de la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

„Am fost pe data de 17 ianuarie la Iași în fața polițiștilor, unde am explicat cum i-am dat banii. Sper ca Parchetul să elucideze cazul. Fiica mea este în depresie”, a mai declarat tatăl fetei.

Vasile Luca a ținut astăzi să îi mulțumească directorului Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, pentru modul cum a tratat situația fetei sale. El a susținut că singurul motiv pentru care fiica sa a decis să revină la ore este încrederea pe care a căpătat-o în Carmen Dimitriu.

„Nu am cuvinte să mulțumesc doamnei director. De la început de când i-am prezentat situația mi-a promis că va lua măsurile ce se impun, deși eu am vrut să merg direct la Inspectorat la Iași. Acum copilul când a văzut că găsește înțelegere la ea, are tragere să meargă la școală. Dacă nu era doamna Dimitriu, fata mea nu mai mergea astăzi la acest Colegiu”, a mai susținut Vasile Luca.

Reamintim faptul că vineri, 17 ianuarie, Consiliul de Administrație al Colegiului Național Sadoveanu a decis ca profesorului Petrică Angheluș să îi fie redus salariul cu 15% pentru o perioadă de șase luni, nu mai este diriginte la a IX-a G și nici nu mai este profesor de educației fizică și sport la această clasă.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lista grădinițelor din Pașcani și perioada de înscriere pentru fiecare (DOC)

Redacția

Târgul de carte şcolară şi uniforme la Colegiul Național Mihail Sadoveanu în această sâmbătă

Redacția

Mihail Sadoveanu a fost sărbătorit sâmbătă la Biblioteca Municipală (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site