RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
MagazinMonden

Trambulinele nu sunt doar pentru copii

Când soarele începe să iasă dintre nori și vremea începe să se bucure. Când căldura revine, vine la pachet și cu distracția. Dacă locuiești la casă și dispui de o grădină, nici nu știi cât de invidiat ești. De ce? Pentru că poți ieși să te bronzezi sau să faci un grătar. Atât tu cât și copiii se bucură de distracție. Vara le poți instala o piscină gonflabilă sau chiar o trambulină. Să ai o casă cu grădină, chiar este o binecuvântare.

Haide să facem un exercițiu de imaginație. Este weekend, vremea este minunată, copiii și-au făcut temele pentru școală. Totul este perfect, așa că îți inviți prietenii să vină cu cei mici și să faceți un grătar sau pur și simplu să luați masa în aer liber. În timp ce părinții vorbesc, copiii ce pot face? Să sară pe trambulină. Ce mod mai plăcut de consumare a energiei și întărire a musculaturii copiilor.

Să luăm altă situație, pentru că trambulinele nu sunt doar pentru copiii și nu doar pentru cei care locuiesc la casă. Dacă locuiești la bloc, cu siguranță că nu dispui de atât de mult spațiu. Să spunem că vrei să faci exerciții de cardio sau de întărire a musculaturii. Poți să ghicești la ce apelezi pentru acest lucru? Exact, la o trambulină.

Știm că ai ghicit despre ce vorbim în acest articol. În acest articol vorbim despre trambuline și cât de bune sunt ele atât pentru copii, cât și pentru părinți.

  

Trambulinele, un mod bun de consumare a energiei celui mic

Primul gând pe care îl ai când spui trambulină sunt câțiva copii care sar și se bucură pe o trambulină cu plasă de siguranță. Probabil că ai văzut și la pensiuni, hoteluri sau curți de case acest tip de trambulină. Foarte bună pentru copiii care au energie și nu știu cum să și-o consume. Totuși, nu îți poți lăsa copilul nesupravegheat, mai ales atunci când pe trambulina mai sunt prezenți și alți copii. Deși amuzantă, poate să fie periculoasă, pentru că o secundă de neatenție a copilului se poate transforma într-o entorsă sau chiar mai rău. Sperăm să nu ți se întâmple așa ceva, de aceea supravegehează-l pe cel mic îndeaproape.

Pentru a sta destul de liniștit atunci când cel mic te întreabă dacă se poate duce să sară în trambulină, trebuie ca aceasta să fie una sigură. Cum te asiguri de acest lucru?

O trambulină sigură trebuie să fie destul de mare pentru a exista destul spațiu pentru fiecare copil care sare. Dacă trambulina nu este destul de mare și nu există spațiu de manevră între cei mici, riscul de accidentare al acestora crește.

Pe lângă dimensiunile mari pe care trebuie să le aibă, o trambulină trebuie să fie prevăzută și cu o plasă de siguranță. Când sar și sunt în aer, cei mici nu au cum să controleze foarte bine aterizarea. Acea plasă de siguranță este acolo pentru a preveni căzăturile în afara trambulinei.

Cine a spus că trambulinele sunt doar pentru copii?

De ce să se ditreze doar cei mici? Adulții au și ei suflet de copil. Nu asta te menține tânăr? Dacă ești adult ești mult mai stăpân pe mișcările tale, comparativ cu un copil. Pe lângă scopul interactiv pe care îl poate avea o trambulină, aceasta te poate ajuta să rămâi și în formă.

Nimeni nu spune că dacă ești adult nu vei mai avea voie să te distrezi, cum am menționat și mai sus, cu siguranță ai un suflet de copil. Pe lângă distracția pe care ți-o poate oferi o trambulină, ea poate să te ajute la antrenamentele de zi cu zi. Poți încerca de dimineață, înainte de a pleca la birou să faci câteva sărituri pentru a-ți lua doza de energie de dimineață. Astfel, începi ziua cu mintea limpede și nu vei mai avea nevoie de cafea, pentru că energia a venit din mișcare.

Related posts

Inspiratie si machiaj de Craciun: Idei festive pentru machiajul ochilor si al buzelor

Redacția

Tendințe la modă pentru designul dormitorului în acest an

Redacția

Julio Iglesias şi Netflix au ajuns la un acord pentru un serial despre viaţa cântăreţului

Redacția
Încarcă...