NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mașinile abandonate rămân pe străzi. O ințiativă de ridicare a lor a fost blocată!

Cele câteva zeci de mașini abandonate pe domeniul public sunt extrem de greu de îndepărtat, din cauza faptului că reprezentanții Primăriei refuză să susțină un proiect privind ridicarea lor. Acesta a fost dezbătut în ședința legislativului local din 29 iunie, la propunerea consilierilor liberali.

 

 Cel care s-a opus proiectului a fost primarul Dumitru Pantazi, care nu dorește ca ridicarea mașilor să se facă pe baza unei dispoziții pe care trebuie să și-o asume personal. El a subliniat în fața aleșilor că acest serviciu de ridicare a autoturismelor abandonate ar trebui gestionat de o societate din subordinea Consiliului Local.

  

  Inițiatorii proiectului au susținut că regulamentul privind ridicarea mașinilor a fost întocmit legal, iar acesta este agreat și de șeful Poliției Locale.

”Am respectat legea la întocmirea lui. Cred că ar trebui să țineți cont de faptul că avem o problemă acum cu aceste autoturisme, chiar dacă nu sunt multe la număr”, a susținut Claudiu Bodoașcă, de la PNL.

 Proiectul nu a fost votat de reprezentanții din PSD. La ora actuală, pe raza municipiului sunt în jur de 20 de mașini abandonate. Dacă proiectul privind ridicarea lor ar fi fost adoptat, atunci acestea ar fi ajuns în curtea stației Raizer a Primăriei de pe strada Gării.

Advertisements

Related posts

Pensionarii din Iaşi îşi pot face bagajele! Casa de pensii a eliberat a şasea serie de bilete de tratament

Redacția

Topul parlamentarilor de Iaşi – cine sunt cei mai activi?

Redacția

Primarul comunei Sirețel reacție după acuzațiile din ultima vreme: „Nu am fost condamnat pentru luare de mită. Consilierii au uitat pentru ce au fost aleși”!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site